سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

سناتور آمریکایی: ترامپ به عربستان سعودی اختیار کامل داده است

«کریس مورفی» سناتور دموکرات آمریکایی با انتقاد از وتوی مصوبه منع فروش سلاح به عربستان سعودی، گفت که ترامپ به ریاض اختیار تام داده است تا هر اقدامی انجام دهد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 30
کد خبر: ۱۷۸۷۷

به گزارش راهبرد معاصر ، پس از اینکه سنای آمریکا نتوانست وتوی دونالد ترامپ بر مصوبه منع فروش تسلیحات به امارات و عربستان سعودی را لغو کند، یک سناتور مخالف ترامپ به شدت او را به باد انتقاد گرفت.

 

«کریس مورفی» که پیش از این نیز اظهاراتی علیه ترامپ بیان کرده بود، در گفت‌و‌گو با روزنامه نیویورک تایمز، با بیان اینکه ترامپ نباید مقابل اقدامات کنگره بایستد،گفت که او به عربستان سعودی یک چک سفید امضاء داده است.

او با اشاره به قتل «جمال خاشقچی» و نقش دولت سعودی در جنگ یمن و نبود آزادی بیان در عربستان، گفت: دولت به جای محاکمه سعودی‌ها، به آن‌ها اختیار کامل داده است.

 

کریس مورفی در ادامه از تلاش‌های خود برای تصویب قانونی در سپتامبر آینده برای پاسخگو کردن عربستان سعودی و مقابله با کمک‌های نظامی-امنیتی به این کشور خبر داد.

بامداد امروز (سه‌شنبه) اعضای سنا نتوانستند دوم سوم آرای لازمه برای لغو وتوی ترامپ بر منبع صادرات سلاح به عربستان سعودی و امارات را کسب کنند.

 

دو ماه پیش وزارت خارجه آمریکا به یک ماده اضطراری از قانون کنترل صادرات تسلیحات متوسل شد تا بتواند 22 مورد فروش تسلیحات به ارزش بالغ بر هشت میلیارد دلار را به عربستان سعودی، امارات عربی متحده، اردن و کشورهای دیگر را با دور زدن کنگره پیش ببرد که این قرارداد‌های تسلیحاتی شامل فروش موشک های پاتریوت، پهپادها و بمب‌ و ارائه دیگر حمایت‌های نظامی می‌شد.

منبع : فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار