خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

فرمانداران مکلف به نظارت بر طرح‌های اقتصاد مقاومتی هستند

استاندار تهران گفت: فرمانداران شهرستان‌ها مکلف به نظارت و پیگیری طرح‎‌های اقتصاد مقاومتی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 31
کد خبر: ۱۷۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر ، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران در پنجاه و سومین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان تهران، اظهار داشت: استان تهران در زمره نخستین استان های کشور است که پروژه های اقتصاد مقاومتی با بازه زمانی کم را جمع بندی کرده است.

 

وی افزود: در شهرستان های جنوب شرق استان تهران به واسطه مزیت نسبی در بخش کشاورزی وضعیت به مراتب بهتری در بخش اشتغال داریم.

استاندار تهران با اشاره به اعتبارات مورد نیاز برای تعدادی از پروژه های اقتصاد مقاومتی، تصریح کرد: اعتبار مورد نیاز برای بهره برداری از تعداد 26 پروژه اقتصاد مقاومتی در استان در مجموع 3هزار میلیارد تومان است.

 

وی ادامه داد: این طرح ها در بخش های صنعت، کشاورزی، شهرک های صنعتی، گردشگری، دهکده سلامت و بوم گردی مصوب شده اند.

بندپی اظهار داشت: فرمانداران شهرستان ها مکلف به نظارت و پیگیری طرح های اقتصاد مقاومتی هستند.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: شهرک تخصصی پوشاک یکی از طرح های اقتصاد مقاومتی به تنهایی 15هزار شغل در استان تهران ایجاد می کند.

در ادامه نعمت اله ترکی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، با اشاره به ابلاغیه ستاد اقتصاد مقاومتی کشور مبنی بر معرفی پروژه های اولویت دار استان در اسفند ماه سال گذشته، اظهار داشت: پس از این دستور، دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی مکلف شد تا ۳۰ پروژه خاص اولویت دار را که از سوی دستگاه های اجرایی معرفی می شوند پس از بررسی و پالایش به ستاد اقتصاد مقاومتی کشور ارائه کند.

 

وی بیان کرد: تاکنون دو استان کشور که یکی از آن ها تهران است پروژه های خود را به ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی کشور معرفی کرده‌اند.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران تصریح کرد: از میان ۳۰ پروزه معرفی شده به کشور، ۲۶ پروژه که متعلق به دستگاه های جهاد کشاورزی، صمت، شرکت شهرک های صنعتی و میراث فرهنگی و گردشگری است مورد تصویب قرار گرفته است. این در حالی است که برخی دستگاه های اجرایی هنوز پروژه های خود را به استان معرفی نکرده اند، ظرفیت استان تهران بیش از این تعداد است و باید افزایش یابد.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار