بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

بعد از الجزایر؛ وزیرخارجه سوریه به تونس می‌رود

بعد از الجزایر؛ وزیرخارجه سوریه به تونس می‌رود وزیر خارجه سوریه در ادامه سفر منطقه‌ای خود به شمال آفریقا بعد از دیدار با مقامات الجزائر فردا دوشنبه به تونس می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 16
کد خبر: ۱۷۹۸۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت امور خارجه تونس امروز یکشنبه اعلام کرد، فیصل المقداد، وزیر امور خارجه سوریه فردا دوشنبه برای یک دیدار رسمی به تونس سفر خواهد کرد.

 

وزیر خارجه سوریه دیروز شنبه بنا بر اعلام وزارت خارجه این کشور به منظور دیدار با همتای الجزائری خود در یک سفر رسمی وارد الجزایر شد. وی در این سفر سه روزه با مقامات بلندپایه الجزایر دیدار خواهد داشت که دیدار با رئیس جمهور الجزایر نیز جزو برنامه‌های سفری مقداد است.

 

وزیر خارجه سوریه پس از ورود به الجزیره، پایتخت الجزائر به روابط دو کشور اشاره کرد و اظهار داشت: روابط قوی با الجزایر داریم و رهبری الجزایر طبق معمول در کنار سوریه قرار دارد.

 

فیصل مقداد در ادامه به رایزنی‌های مستمر الجزایر با سوریه اشاره کرد و افزود: رایزنی‌ها با الجزایر حتی یک روز هم قطع نشده است و ما به تقویت روابط با الجزایر نیاز داریم.

 

وزیر خارجه سوریه سفر به الجزایر را بیانگر احساسات صادقانه رهبری سوریه در قبال این کشور اعلام کرد و افزود: رهبران دو کشور دیدگاه صادقانه ای درباره توسعه روابط و همکاری دوجانبه دارند.

 

منابع دیپلماتیک هفته گذشته به روزنامه الوطن سوریه گفته‌اند که فیصل مقداد وزیر خارجه سوریه به چند کشور عربی از جمله الجزایر، تونس و عراق سفر خواهد کرد و بازگشایی سفارت سوریه در تونس از جمله برنامه‌های این سفر خواهد بود./ تونس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار