ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

بحرین: نشست منامه برای مقابله با اقدامات ایران است

وزارت خارجه بحرین در بیانیه‌ای ایران را به انجام «اقدامات تجاوزگرانه و مردود» در منطقه متهم کرد و گفت که نشست امروز منامه برای بررسی این اقدامات است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۷ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 31
کد خبر: ۱۷۹۸۹

به گزارش راهبرد معاصر ، وزارت خارجه بحرین اعلام کرد که این کشور امروز (چهارشنبه) میزبان نشست امنیتی به منظور «تأمین امنیت گذرگاه‌های تجاری و انرژی و آزادی کشتی‌رانی بین‌المللی» در آب‌‌های خلیج فارس است.

 

به گزارش شبکه «اسکای‌نیوز عربی»، وزارت خارجه بحرین در بیانیه‌ای که به این منظور منتشر کرده، ایران را به انجام اقدامات خصمانه و غیر قابل قبول در منطقه متهم کرده است.

 

وزارت خارجه بحرین مدعی شد که نشست مذکور، مهم و بین‌المللی بوده و به دنبال «بررسی اوضاع کنونی منطقه و راه‌های تقویت همکاری بین‌المللی و هماهنگی و مشورت جهت مقابله با [اقدامات] تجاوزکارانه و غیرقابل قبول است؛ اقداماتی که ایران و گروه‌های تروریست وابسته به آن انجام می‌دهند».

 

منامه ادعا کرده است که این اقدامات ایران، به امنیت کشتی‌رانی بین‌المللی در آب‌های خلیج فارس و تنگه هرمز و ثبات همه منطقه و جهان آسیب می‌زند.

خالد بن احمد، وزیر خارجه بحرین در این باره گفته است که برگزاری نشست مذکور در راستای تأکید بر آنچه که وی آن را نقش تأثیرگذار بحرین در این زمینه است، صورت می‌گیرد.

 

او گفته است که چالش‌ها و تهدیدات امنیت منطقه در مقطع فعلی می‌طلبد که همه تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی یکپارچه و منسجم شود.

نشست امروز بحرین نیز همانند نشست یک ماه پیش این کشور موسوم به «صلح برای شکوفایی» که در راستای اجرای اولین گام برای پیشبرد طرح صلح ادعایی آمریکا برای مناقشه فلسطین بود، نشست فرمایشی است و بنا به درخواست انگلیس و آمریکا برگزار می‌شود.

 

دولت آمریکا و انگلیس اخیرا به دنبال توقیف نفتکش متخلف انگلیسی در نزدیکی تنگه هرمز، پیشنهاد داده‌اند که برای حمایت از کشتی‌ها و کشتی‌رانی در منطقه ائتلاف نظامی دریایی ایجاد شود.

 

شبکه العربیه در این ارتباط گزارش داد که انگلیس از نمایندگان نظامی آمریکا، فرانسه و برخی کشورهای اروپایی دیگر خواسته است در نشست امروز منامه بحرین شرکت کنند.

این شبکه به نقل از روزنامه «گاردین» نوشت که لندن به دنبال ایجاد پلی بین ایالات متحده آمریکا و کشورهای اروپایی دیگر از جمله آلمان است ولی برلین مخالف مشارکت در مأموریتی است که واشنگتن رهبری آن را برعهده دارد.

 

برلین از دیروز به این سو، دو بار از طریق سخنگوی دولت و وزارت خارجه آلمان هرگونه مشارکت خود با آمریکا در ائتلاف نظامی دریایی را رد کرده است.

این مخالفت آلمان در واکنش به بیانیه سفارت آمریکا در برلین بود که دیروز گفته بود واشنگتن رسماً از آلمان خواسته، در کنار فرانسه و انگلیس به این ائتلاف که هدف از آن، «ایمن‌سازی تنگه هرمز و مقابله با اقدامات ستیزه‌جویانه ایران» است، ملحق شود.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار