عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند

پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره هواشناسی توسط چین

پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره هواشناسی توسط چین دولت چین صبح امروز با برقراری منطقه پرواز ممنوع، یک فروند ماهواره هواشناسی را با موفقیت پرتاب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 16
کد خبر: ۱۷۹۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، دولت چین صبح امروز با تغییر در ساعات پرواز هواپیماهای مسافربری و برقراری منطقه پرواز ممنوع، یک ماهواره هواشناسی را با موفقیت پرتاب کرد.

 

سازمان همکاری تکنولوژی و علوم فضایی چین اعلام کرد ماهواره هواشناسی «فنگ یان 3G » در ساعت 9:36 صبح امروز به وقت محلی با موفقیت از استان گانسو در شمال غربی چین پرتاب و با موفقیت کامل وارد مدار تعیین شده خود شد.

 

این ماهواره نوعی ماهواره چرخشی است که در فاصله کم با زمین قرار گرفته و برای دنبال کردن مسیر بارش باران بکار می رود.

 

براساس این گزارش، پکن به دلیل احتمال سقوط بقایای موشک، منطقه پرواز ممنوع را اعلام کرد و از این رو برخی هواپیماهای مسافربری مسیر حرکت خود را به سمت شمال تایوان تغییر دادند.

 

در همین حال وزارت حمل و نقل تایوان اعلام کرد پکن ابتدا به تایپه اطلاع داده بود که از روز یکشنبه تا سه شنبه منطقه پرواز ممنوع اعلام می کند اما وقتی که با اعتراض تایپه روبرو شد، مدت زمان اعلام منطقه پرواز ممنوع را به 27 دقیقه در روز یک شنبه تغییر داد.

 

این وزارت خانه افزود: برخی بقایای این ماهواره در «منطقه هشدار» در ساحل شمالی تایوان فرود آمده است اما خطری علیه امنی این جزیره محسوب نمی شود.

 

براساس این گزارش، صبح امروز تمام پروازهای ورودی و خروجی بین تایوان و چین، تایوان و کره جنوبی، و تایوان و ژاپن، مسیرهای خود را در اطراف این منطقه تغییر دادند. اما اندکی پس از ساعت 10 صبح به وقت محلی تمام پروازها به صورت عادی انجام شد.

 

اعلام منطقه پرواز ممنوع درست اندکی پس از پایان مانور سه روزه چین در نزدیکی مرزهای تایوان در اعتراض به دیدار رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با رئیس دولت تایوان، باعث ایجاد نگرانی های منطقه ای شد.

 

دولت چین همواره ادعا می‌کند که تایوان باید تحت حاکمیت این کشور باشد و از سه سال گذشته تاکنون با انجام عملیات‌های نظامی در نزدیکی این جزیره تلاش کرده است تایوان را تحت سلطه خود درآورد، اما دولت تایوان همواره اعلام کرده است که خود حاکمیت مستقل دارد و مردم این کشور خود باید برای سرنوشتشان تصمیم بگیرند.

 

آمریکا در سال 1979 درحالی که رسماً روابط دیپلماتیک با دولت چین برقرار کرد، روابط با تایوان را کنار گذاشت. درحالی که آمریکا بر سیاست "چین واحد" تأکید دارد، ادعای حاکمیت چین بر تایوان را تأیید نمی‌کند و حامی نظامی کلیدی تایپه باقی مانده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار