ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

حمله سایبری به فرودگاه «بن‌گوریون»

حمله سایبری به فرودگاه «بن‌گوریون» منابع خبری از تعطیلی فرودگاه بن‌گوریون رژیم صهیونیستی و اختلال در سامانه کنترل مرزی بر اثر حمله سایبری خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 16
کد خبر: ۱۷۹۹۹۰

به گزارش راهبرد معاصر شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) اعلام کرد سامانه کنترل مرزی فرودگاه بن‌گوریون بر اثر حمله سایبری از کار افتاده است. این حمله باعث بوجود آمدن صف‌های طولانی و ازدحام شدید در این فرودگاه شده است.

مسافران ورودی و خروجی از سرزمین‌های اشغالی فلسطین به دلیل عدم امکان مهر شدن گذرنامه‌هایشان امکان ترک فرودگاه را نداشتند.

این در حالی است که روز گذشته نیز کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد رژیم صهیونیستی مورد بی‌سابقه‌ترین حمله سایبری طی سال‌های اخیر قرار گرفته و دست‌کم ۶۰ وبسایت مهم در این مدت هک شده‌اند. طی این حمله سایبری بزرگترین حمله در سال‌های اخیر است که مجموعه بزرگی از وب‌سایت‌های صهیونیستی را هدف قرار داده است.

بر اساس این گزارش، کارکنان بخش فناوری‌های پیشرفته در رژیم صهیونیستی تأیید کردند که آسیب به بخش فناوری ناشی از حملات سایبری زیاد و محسوس بوده و بازگرداندن اعتماد سرمایه گذاران، تجار و شرکت‌های بین المللی دشوار خواهد بود.

رادیو ارتش رژیم صهیوینستی شب جمعه (همزمان با روزجهانی قدس) اعلام کرده بود که وب‌سایت شرکت برق این رژیم به دلیل حملات مداوم سایبری از صبح روز جمعه از دسترس خارج شد.

همچنین وب‌سایت «پُست» رژیم اسرائیل و چندین وب‌سایت متعلق به بانک‌ها از جمله «یئومی»، «دیسکونت»، «میزراحی- طفاحوت»، «مرکنتیل»، «بیروشلایم» (قدس)، «مساد»، «اوتسار هحیال» و «هبینلیئومی» از کار افتادند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار