اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

سفر وزیر خارجه عربستان به سوریه در آینده نزدیک

سفر وزیر خارجه عربستان به سوریه در آینده نزدیک یک منبع آگاه در وزارت امور خارجه سوریه از سفر وزیر امور خارجه عربستان به دمشق تا پایان هفته جاری خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 17
کد خبر: ۱۸۰۰۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، وب سایت خبری میدل ایست نیوز به نقل از یک منبع آگاه در وزارت امور خارجه سوریه از سفر فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان به دمشق خبر داد.

 

به گفته این منبع، این سفر تا پایان هفته جاری انجام خواهد شد. پیش از این فیصل المقداد، وزیر خارجه سوریه صبح روز 12 آوریل به عربستان سفر کرده بود.

 

عربستان و سوریه پس از دیدار وزرای خارجه خود بیانیه مشترکی برای ازسرگیری فعالیت کنسولی و پروازهای مستقیم بین دو کشور منتشر کردند.

 

پس از این دیدار ، وزارت خارجه عربستان با صدور بیانیه‌ای از توافق با سوریه برای شروع به کار اماکن دیپلماتیک متقابل در دمشق و ریاض خبر داد و اعلام کرد: «دمشق و ریاض از آغاز روند از سرگیری خدمات کنسولی و آغاز دوباره پروازهای بین دو کشور استقبال می‌کنند».

 

دو طرف همچنین درباره کمک به بازگشت سوریه به اتحادیه عرب و ازسرگیری نقش طبیعی آن در جهان عرب گفت و گو کردند.

 

این اولین دیدار وزیر خارجه سوریه از عربستان پس از گذشت یک دهه از جنگ جهانی علیه سوریه بود که ریاض هم در ائتلاف ضد سوری طی جنگ حضور داشت.ریاض از سال 2011 میلادی روابط خود را با دمشق قطع کرد، در پی جنگ تروریستی علیه سوریه و تحرکات گروه‌های تروریستی و اقدامات جنایتکارانه آنها، ناامنی و بی ثباتی این کشور را فرا گرفت.

 

پیش از این نیز منابع آگاه به اسپوتنیک اعلام کرده بودند که عربستان در نظر دارد که کنسولگری خود در دمشق را بعد از ماه مبارک رمضان بازگشایی کند.

 

این منابع آگاه همچنین تأکید کردند که بعد از عید فطر قرار است وزیر خارجه عربستان به دمشق سفر کند و در سفر خود بازگشایی سفارت عربستان در دمشق را رسماً اعلام کند.

 

«فیصل بن فرحان» پیش از این اعلام کرده بود که کشورهای عربی به این جمع‌بندی رسیده‌اند که انزوای سوریه فایده‌ای ندارد وبرای حل مسائل این کشور به خصوص مسائل انسانی لازم است با سوریه مذاکره شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده