خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

عرضه ربع سکه در مرکز مبادله متوقف شد

عرضه ربع سکه در مرکز مبادله متوقف شد بر اساس دستور رئیس کل بانک مرکزی عرضه ربع سکه در مرکز مبادله متوقف شده است و هنوز قیمت جدیدی برای ربع سکه در روز‌های اخیر به ثبت نرسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 17
کد خبر: ۱۸۰۱۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، عرضه ربع سکه از هفته گذشته و با دستور رئیس کل بانک مرکزی متوقف شده و در این روز‌ها آخرین نرخ کشف شده آن نیز تغییری نکرده است.

عرضه ربع سکه به صورت حراج چند قیمتی در مرکز مبادله ارز و طلای ایران از ۱۵ فروردین ماه آغاز شد و در نخستین روز این حراج، میانگین قیمت کشف شده ربع سکه به ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید.

البته در روز نخست و روز‌های بعد از آن استقبال چندانی از خرید ربع سکه در مرکز مبادله از سوی صرافی‌ها نشد و تعداد کمی معامله انجام شد که به گفته مسعود توکلی، معاون بازار مرکز مبادله ایران دلیل آن این بود که برای مشارکت صرافی‌ها در حراج‌های ربع سکه مقدماتی وجود دارد که باید انجام شود، اما بسیاری از آن‌ها این مراحل را هنوز طی نکرده‌اند.

وی اظهار کرد: صرافی‌ها باید نماینده رسمی خود را با وکالت محضری به بانک مرکزی معرفی کنند تا بتوانند ربع سکه‌های خریداری شده خود را از خزانه تحویل بگیرند.

چند روز بعد محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی از توقف عرضه ربع سکه در مرکز مبادله خبر داد و گفت: امسال نیز مانند سال گذشته ربع سکه البته در مرکز مبادله عرضه شد، اما با توجه به اینکه روش آن مناسب نبود، جلوی آن را گرفتیم.

از همین روز به بعد قیمت ربع سکه در سایت مرکز مبادله تغییری نکرد و توقف عرضه رسما آغاز شد. البته به نظر می‌رسد که معاملات ربع سکه مجددا در مرکز مبادله از سرگرفته خواهد شد و روش جدیدی در عرضه آن اجرا خواهد شد./ اقتصاد 24

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار