تل‌آویو برای جلوگیری از پیشرفت هسته‌ای ایران دست به دامن چین شد-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

تل‌آویو برای جلوگیری از پیشرفت هسته‌ای ایران دست به دامن چین شد

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در تماسی تلفنی از همتای چینی خود خواست تا جلوی آنچه که این رژیم تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای می‌داند را بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 18
کد خبر: ۱۸۰۲۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، «الی کوهن» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی تلفنی با «چین گانگ» وزیر خارجه چین صحبت و وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با همتای چینی خود درباره برنامه هسته‌ای ایران گفت وگو کرده است.

 

براساس گزارش العربیه، کوهن در گفت وگو با گانگ از او خواسته تا کشورش به ایران برای آنچه که وزیر خارجه رژیم صهیونیستی جلوگیری از دستیابی به سلاح اتمی خوانده است، فشار بیاورد.

 

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در این گفت وگو در ادامه سیاست‌های خصمانه این رژیم علیه ایران، مدعی شده است که ایران کانون بی ثباتی است و فعالیت‌های منطقه‌ای آن به خاورمیانه آسیب می‌زند.

 

این در حالی است که رژیم صهیونیستی بدون نظارت‌های بین المللی و عضویت در کنوانسیون‌های بین المللی، دارای صدها کلاهک هسته‌ای است. تخمین زده شده است که رژیم صهیونیستی بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ کلاهک اتمی داشته باشد.

 

ایران بارها تاکید کرده که برنامه هسته‌ای خود صلح آمیز است و به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.

 

گانگ در این گفت وگوی تلفنی گفت که کشورش آماده ارائه کمک‌های اقتصادی و سیاسی به فلسطین و حمایت از پروژه‌های عمرانی مورد نیاز است. وزیر خارجه چین همچنین بر تمایل این کشور برای ارائه حمایت قوی مورد نیاز برای تحقق تشکیل کشور مستقل فلسطینی و عضویت کامل این کشور در سازمان ملل تاکید کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار