واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه

حماس: شلیک موشک از لبنان، محاسبات اسرائیل را به هم ریخت

موسی ابومرزوق نائب رئیس جنبش حماس در خارج از فلسطین امروز دوشنبه تأکید کرد که نشستهای صهیونیستها با مسئولان تشکیلات خودگردان در العقبه اردن و شرم الشیخ مصر، نتوانست مقاومت فلسطین را مهار کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 17
کد خبر: ۱۸۰۱۷۹

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری قدس به نقل از ابومرزوق گزارش داد، این کنفرانسها، مفتضحانه شکست خورد و نیروهای صهیونیست و سرویسهای تشکیلات خودگردان نتوانستند مقاومت را در کرانه باختری از بین ببرند و هر نشست دیگری که از این جنس باشد، قطعا شکست خواهد خورد.

وی ادامه داد: همه می‌دانند که کنشگر اصلی در این معادله، نیروهای مقاومت هستند. چنین کنفرانسهایی که برای ضربه زدن به مقاومت ملت فلسطین برگزار می‌شود، ناکام خواهد ماند و فقط نابودی اسرائیل باعث خواهد شد از مقاومت کاسته شود.

این مقام حماس خاطر نشان کرد، گسترش مداوم شهرک‌سازی، مصادره اراضی ملت فلسطین، یهودی‌سازی قدس، تشدید محاصره نوار غزه و یورش مداوم به آن وبازداشتهای مکرر فقط باعث تنش سیاسی و نظامی خواهد شد.

ابومرزوق با بیان اینکه مقاومت و ملت فلسطین در برابر این تجاوزات دست بسته نخواهند ماند و از خود دفاع خواهند کرد، گفت: جنگ شمشیر قدس، نقطه عطف مثبتی در مسیر آزادسازی [فلسطین] و بازگشت [آوارگان] بود و باعث احیای مقاومت مسلحانه در کرانه باختری شد.

وی درباره حملات راکتی اخیر از جنوب لبنان به شهرکهای اسرائیلی واقع در شمال فلسطین اشغالی هم تأکید کرد: این راکتها از لبنان به خاطر الاقصی شلیک شد. لذا دشمن نمی‌تواند به جنایات خود ادامه دهد و ملت ما هم ساکت و نظاره‌گر بماند. هر کسی که عامل شلیک این راکتها باشد، اقدام قهرمانه‌ای انجام داده است که محاسبات اسرائیل را به هم ریخته است.

این مقام حماس با تأکید بر افزایش مقاومت در فلسطین، به نخست وزیر رژیم صهیونیستی هم این پیام را داد: برو و امور داخلی خود را درست کن. به جلو فرار نکن؛ زیرا ضررهایی که از سوی معارضان داخلی رژیم به تو وارد می‌شود، بسیار کمتر از زمانی است که وارد درگیری فراگیر [با مقاومت فلسطین] شوی.

ابومرزوق درباره اسنادی که اخیرا از پنتاگون لو رفت و نشانگر هماهنگی امنیتی تشکیلات خودگردان و صهیونیستها بود، گفت: ما به اسناد پنتاگون نیاز نداریم تا بدانیم که هماهنگی وجود دارد. این بسیار مایه تأسف است و هیچ انسان شریفی در کشور ما، این مسئله را قبول نمی‌کند.

وی در پایان از تشکیلات خودگردان خواست که به این هماهنگی پایان دهد و به توافقاتی که صهیونیستها به آن بهایی نمی‌دهند، دلخوش نباشد؛ بلکه باید بر روی ملت فلسطین و اتحاد ملی آنان و مقابله با صهیونیستها حساب باز کند، نه مذاکره و توافق با آن./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار