فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد

لندن: جنگ اوکراین تا سال ۲۰۲۴ ادامه می‌یابد

لندن: جنگ اوکراین تا سال ۲۰۲۴ ادامه می‌یابد وزیر دفاع انگلیس با ارزیابی تداوم جنگ اوکراین تا یک سال دیگر، ابراز امیدواری کرد که نظامیان کی‌یف بتوانند ضدحمله‌های مؤثری را علیه روسیه اجرا کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 19
کد خبر: ۱۸۰۴۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس بامداد امروز (چهارشنبه) پیش‌بینی کرد که جنگ اوکراین با روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۴ میلادی ادامه پیدا می‌کند.

 

والاس در مصاحبه با روزنامه «نیویورک تایمز» با ارزیابی تداوم جنگ اوکراین تا یک سال دیگر، ابراز امیدواری کرد که نظامیان کی‌یف بتوانند ضدحمله‌های مؤثری را علیه روسیه اجرا کنند.

 

او در این‌باره توضیح داد: «من خوشبین هستم که بین امسال تا سال آینده، اوکراین به حرکت و موقعیت قدرتمند خود ادامه خواهد داد. من همچنین فکر می‌کنم که باید واقع بین باشیم زیرا حتی یک لحظه جادویی هم وجود نخواهد داشت که روسیه سقوط کند».

 

از سوی دیگر «دنیس پوشیلین» سرپرست موقت جمهوری خودخوانده دونتسک گفته بود که کشورهای غربی اوکراین را برای انجام یک حمله متقابل به منظور توجیه تامین مالی و لجستیکی برای کی‌یف، تحت فشار گذاشته‌اند.

 

پیش از این، «جان کربی» «جان کربی» هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید نیز با حیاتی خواندن هفته‌ها و ماه‌های آینده برای اوکراین، گفته بود که آمریکا تلاش خواهد کرد تا هر آنچه که کی‌یف برای ضدحمله نیاز دارد را فراهم کند.

 

همزمان رسانه‌های روس از پیشروی نیروهای این کشور در ۴ جبهه نبرد با اوکراین و ادامه نبردهای شدید برای تصرف کامل «باخموت» و «مارینکا» خبر می‌دهند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار