نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

آلمان سامانه پاتریوت به اوکراین ارسال کرد

رسانه های آلمانی گزارش کردند که برلین برای اولین بار هفته گذشته یک سامانه پدافند هوایی «پاتریوت» به اوکراین ارسال کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۹ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 19
کد خبر: ۱۸۰۴۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، طبق گزارش وب سایت دولت آلمان، ارتش اوکراین هفته گذشته یک سامانه پدافند هوایی پاتریوت از آلمان دریافت کرده است.

 

وبگاه «کی یف پست» گزارش کرد، برلین که برای اولین بار سامانه پاتریوت به اوکراین ارسال کرده است، علاوه بر این سامانه، 16 کامیون زرهی «زیترو» مرسدس بنز به اوکراین ارسال کرد و مجموع خودروهای ارسالی به کی یف را به 76 رساند.

 

در ماه ژانویه، «اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان متعهد شد که یک باتری کامل پاتریوت به اوکراین بدهد که عموماً از چهار تا هشت واحد تشکیل شده است که هر واحد چهار موشک دارد.

 

ایالات متحده آمریکا نیز متعهد شد دو باتری پاتریوت به اوکراین بدهد و در اواخر ماه مارس در اوکلاهما، آموزش 65 نظامی اوکراینی برای استفاده از این سامانه را تکمیل کرد. هلند نیز متعهد شده است دو سامانه پاتریوت در اختیار اوکراین قرار دهد.

 

طبق این گزارش، «ام آی ام-104 پاتریوت» یک سامانه موشکی سطح به هوا است و اولین سیستمی است که توسط ارتش ایالات متحده و چندین متحد ناتو استفاده می شود.

 

این خبر در حالی منتشر شده است، شبکه ان بی سی و دیگر رسانه های آمریکایی اخیراً به نقل از اسناد فاش شده پنتاگون گزارش کردند که ارتش اوکراین در مبارزه با نیروهای روسیه دچار ضعف شدید شده اند و هشدار دادند که احتمالاً تا ماه می، موشک های پدافند هوایی مهم اوکراین به اتمام خواهد رسید.

 

در اواخر ماه مارس «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که ارتش این کشور به 20 سامانه دفاع موشکی پاتریوت نیاز دارد اما تاکنون هیچ کدام از آنها را دریافت نکرده است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار