آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

رایزنی شاه اردن و ولی عهدسعودی در جده درباره فلسطین

رایزنی شاه اردن و ولی عهدسعودی در جده درباره فلسطین شاه اردن و، ولی عهد سعودی، شب گذشته در جده با یکدیگر دیدار و درباره تلاش‌های عربی در خصوص قضیه فلسطین رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۷ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 20
کد خبر: ۱۸۰۵۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، «عبدالله دوم» شاه اردن امروز (پنجشنبه، ۲۰ آوریل)، طی پستی در توئیتر از دیدارش با «محمد بن سلمان» ولی‌‌عهد سعودی در جده خبر داد و این دیدار را برادرانه و مفید توصیف کرد. 

به نوشته وبگاه خبری «عمون» اردن، وی افزود: در این دیدار بر عمق روابط تاریخی میان مردم اردن و عربستان سعودی و تداوم تقویت آن در راستای خیر دو کشور و امت عربی تاکید شد.

به نوشته روسیا الیوم، شاه اردن در این دیدار خواستار افزایش تلاش‌های عربی و بین‌المللی برای از سرگیری مذاکرات بین فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها شد.

وی همچنین بر ضرورت حمایت از فلسطینی‌ها برای دستیابی به حقوق مشروعشان و افزایش تلاش‌های عربی و بین‌المللی برای ایجاد یک افق سیاسی برای قضیه فلسطین و زمینه‌سازی برای از سرگیری مذاکرات با هدف دستیابی به یک صلح عادلانه و فراگیر بر اساس راه حل دو دولتی تاکید کرد.

شاه اردن که صبح امروز، پس از ادای مناسک عمره، به امان بازگشت، در این دیدار به نقش محوری عربستان سعودی در اقدام مشترک عربی، اشاره کرد و از تلاش های این کشور برای میزبانی از نشست سران کشورهای عربی در سی و دومین نشست آن در ریاض در ماه آینده قدردانی کرد.

شاه اردن و ولی‌عهد سعودی در این دیدار که در کاخ السلام  برگزار شد، بر تمایل خود برای حفظ هماهنگی و رایزنی‌های دوجانبه در مورد موضوعات مورد اهتمام مشترک در راستای منافع کشورهای عربی و اسلامی تاکید کردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار