ارائه پیشنهادات اساتید اقتصادی درباره نرخ سود بانکی به دژپسند-راهبرد معاصر

ارائه پیشنهادات اساتید اقتصادی درباره نرخ سود بانکی به دژپسند

جلسات هسته های اندیشه ورزی کاربست آموزه های دینی و اقتصاد کلان وزارت امور اقتصادی و دارایی، با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی برگزار و نظرات اساتید نرخ سود بانکی به فرهاد دژپسند ارائه شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 01
کد خبر: ۱۸۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در جریان هشتمین جلسه هسته اندیشه ورزی اقتصاد کلان وزارت امور اقتصادی و دارایی، تعدادی از اعضای انجمن اقتصاددانان ایران متشکل از اساتید دانشگاه های کشور و فعالین بخش خصوصی به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در خصوص مشکلات ساختاری و نهادی اقتصاد کشور، مبارزه با مفاسد اقتصادی، مکانیزم های جلب سرمایه گذاری خارجی، مولد سازی دارایی های دولت و نقش رونق مسکن در اقتصاد کشور پرداختند.

 

این گزارش حاکی است، طی چند جلسه گذشته این هسته اندیشه ورزی، با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی، خوشه اقتصاد کلان دانشگاه تهران و خوشه پولی و بانکی دانشگاه علامه طباطبایی، بسته های سیاستی پیشنهادی و نتایج مطالعات خود را به بحث و بررسی گذاشتند.

 

همچنین، یازدهمین جلسه هسته اندیشه ورزی کاربست آموزه های دینی نیز برگزار شد.

 

در این جلسه، جمع بندی مطالعات و پیشنهادات اساتید و صاحب نظران این هسته اندیشه ورزی با موضوع «محاسبه نرخ سود بانکی» با لحاظ جنبه های فقهی و علمی، ارائه و اعضا به بیان نظرات و پیشنهادات خود در این ارتباط پرداختند.

 

گفتنی است، هسته اندیشه‌ورزی کاربست آموزه‌های دینی با هدف بررسی مسائل حوزه های مختلف اقتصادی از بُعد فقهی و بهره‌مندی از دیدگاه‌های متخصصین حوزوی، دانشگاهی با حضور نمایندگان ذی ربط از دستگاه های اجرایی مرتبط از جمله، بانک مرکزی و کانون بانک های دولتی و خصوصی، مدیران عامل بانک ها در وزارت امور اقتصادی و دارایی، از دی ماه سال ۱۳۹۷ تشکیل شده است.

 

گفتنی است، یکی از مهم ترین برنامه های وزارت امور اقتصادی و دارایی پس از تصدی دکتر دژپسند، تشکیل هسته های اندیشه ورزی در حوزه های وظیفه ای این وزارتخانه شامل تامین مالی داخلی، تامین مالی خارجی، نظام مالیاتی، افزایش کارایی شرکت داری دولتی، مولد سازی دارایی ها و مدیریت بدهی های دولت، اقتصاد کلان، اقتصاد هوشمند، کاربست آموزه های دینی در حوزه های مختلف علوم اقتصادی و بهبود فضای کسب و کار بوده است.

 

هسته های اندیشه ورزی وزارت اقتصاد، با ترکیبی متشکل از نمایندگان دولت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نمایندگان بخش خصوصی و اساتید دانشگاه با هدف استفاده از ظرفیت های علمی و تخصصی کشور و ارتباط هر چه بیشتر میان وزارت اقتصاد با دیگر دستگاه های اجرایی، مجلس و دانشگاهیان به منظور حل مسایل و مشکلات مبتلا به اقتصاد کشور و زمینه سازی بهبود شرایط اقتصادی طراحی شده است.

 

مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت امور اقتصادی و دارایی از کلیه اندیشمندان و صاحب نظران دعوت کرده است، نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص موضوعات مرتبط با هسته های اندیشه ورزی وزارت امور اقتصادی و دارایی، به سامانه «ارتباط مستقیم مردم با وزیر امور اقتصادی و دارایی» به آدرس http://mefa.ir ارسال کنند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده