عدم دعوت ایران از کشور‌های عضو اتحادیه اروپا برای شرکت در مراسم «سلام سفرا» واکنش فرانسه و آلمان به افزایش ۱۵درصدی تعرفه‌ها توسط ترامپ داعش، دولت الجولانی را تهدید کرد جنگنده‌های پاکستانی به شرق افغانستان حمله کردند تحریم‌های زلنسکی علیه روسیه و ایران واکنش تند عربستان به موضع جنجالی سفیر آمریکا در اراضی اشغالی وزارت خارجه ایران، نیرو‌های مسلح کشور‌های عضو اتحادیه اروپا را تروریستی اعلام کرد مهاجمان مسلح ۳۸ نفر را در نیجریه کشتند ترامپ: تعرفه جهانی را به ۱۵درصد افزایش می‌دهیم حزب‌الله شهادت ۸ تن از نیرو‌های خود را در حملات اسرائیل به بقاع تایید کرد طالبان کتک زدن همسران و فرزندان را مشروع کرد سنتکام تصاویری از تمرین نظامیان آمریکایی در منطقه منتشر کرد + عکس سقوط بالگرد در روسیه؛ ۳ کشته برجا گذاشت نمایش توان دریایی ایران در کنار بیش از ۷۰ کشور/ ناوشکن دنا در سواحل هند پهلو گرفت پاسخ ایران به اظهارات دونالد ترامپ درباره آمار قربانیان

کنعانی: رژیم آمریکا پدرخوانده داعش است

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران گفت: تصریح «رابرت اف کندی» کاندیدای ریاست جمهوری سال آینده آمریکا مبنی اینکه «ما داعش را ایجاد کردیم»، تأکید مجدد بر این حقیقت است که رژیم آمریکا، پدرخوانده داعش است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 21
کد خبر: ۱۸۰۶۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (جمعه) اول اردیبهشت ماه در پی اظهارات «رابرت اف کندی» کاندیدای ریاست جمهوری آمریکا درباره ایجاد داعش توسط آمریکا، این موضوع را تأکیدی مجدد بر این واقعیت خواند که آمریکا پدرخوانده داعش است.

 

رابرت اف کندی نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و برادرزاده رئیس جمهور ترور شده اسبق این کشور در سخنرانی اعلام نامزدی خود برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اذعان کرد که این کشور گروه تروریستی داعش را ایجاد کرده است.

 

گفتنی است پیش از این هم دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به ایجاد داعش توسط این کشور اذعان کرده و گفته بود که مقامات آمریکایی در ایجاد گروه تروریستی داعش دست داشته‌اند.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در همین خصوص در توئیتر نوشت: بر این در اینکه ⁧‫آمریکا‬⁩ خالق ⁧‫داعش‬⁩ است، تردیدی نبود، اما برای کسانی که عمدا چشم‌ها را بر حقیقت بستند؛ تصریح «رابرت اف کندی» برادر زاده جان اف کندی و کاندیدای ریاست جمهوری سال آینده آمریکا مبنی اینکه «ما داعش را ایجاد کردیم»، تأکید مجدد بر این حقیقت است که رژیم آمریکا، پدرخوانده داعش است.

 

رایرت اف کندی در سخنرانی خود گفت: «پلیس فاسد است، ما داعش را ایجاد کردیم. ما ۲ میلیون آواره را روانه اروپا کردیم و زمینه ساز بی ثباتی دموکراسی در آنجا شدیم که منجر به برگزیت شد. این هزینه جنگ عراق است. ۸ هزار میلیارد دلار در آنجا خرج کردیم و ۱۶ هزار میلیارد دلار برای تعطیلی‌های کرونایی هزینه کردیم و در مجموع ۲۴ هزار میلیارد دلار خرج شد و هیچ حاصلی نداشت جز ویران شدن طبقه متوسط در آمریکا. ما باید به این وضعیت خاتمه دهیم». (اینجا بخوانید)

 

گفتنی است، ناصر کنعانی قبلا هم در اظهاراتی درباره حضور نظامیان آمریکایی در سوریه و در واکنش به ادعای آمریکا مبنی بر مبارزه با تروریسم، این ادعا را صرفا بهانه‌ای برای ادامه اشغالگری خوانده و تصریح کرده بود که اعتراف مقامات آمریکایی مبنی بر ایجاد داعش توسط آمریکا، هنوز از افکار عمومی مردم منطقه پاک نشده است.

 

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۱ نیز در واکنش به ادعای بی اساس «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا که مدعی حضور «سیف العدل» سرکرده گروهک تروریستی القاعده در ایران شده در توئیتر نوشت: به مقامات کاخ سفید توصیه می‌کنم بازی شکست خورده ایران هراسی را متوقف کنند، خبرسازی در مورد رهبر القاعده و ارتباط دادن آن به ایران خنده آور است.به وجود آورندگان القاعده و داعش، مسؤول و عامل رشد تروریسم در جهان هستند.آدرس غلط ندهید!/ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار