کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

آمریکا دوباره ایران را به فروش پهپاد به روسیه متهم کرد

مقام آمریکایی بار دیگر ادعا‌های اثبات‌نشده درباره فروش پهپاد از ایران به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین را تکرار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 22
کد خبر: ۱۸۰۷۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، «ودانت پاتل»، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری جمعه بار دیگر ادعاهای اثبات‌نشده درباره فروش پهپاد از ایران به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین را تکرار کرد.

وی در این نشست خبری گفت: «ما طی ماه‌های گذشته درباره اقدام ایران در عرضه پهپاد به روسیه به جهت اینکه این کشور از آن علیه زیرساخت‌های شهری و انرژی در سراسر اوکراین استفاده کند سخن گفته‌ایم.»

این مقام آمریکایی اضافه کرد: «این موضوع همچنان برای ما محل نگرانی عمیق است و ما عرضه چنین پهپادهایی را محکوم کرده‌ایم و گام‌هایی را در جهت حمایت از شریکان اوکراینی‌مان برمی‌داریم تا آنها بتوانند از تمامیت ارضی و حاکمیت خود دفاع کنند.»

اوکراین و متحدان غربی این کشور در ماه‌های گذشته ایران را به ارسال پهپاد برای روسیه جهت استفاده در جنگ اوکراین متهم کرده‌اند.

جمهوری اسلامی ایران ضمن تأکید بر بی‌طرفی خود در این جنگ این ادعاها را تکذیب کرده است. با وجود این، آمریکا ضمن تکرار ادعاها تا کنون چندین دور تحریم در ارتباط با برنامه پهپادی ایران وضع کرده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا در تازه‌ترین اقدام در این زمینه عصر چهارشنبه یک فرد و ۶ نهاد که ادعا می‌شود با برنامه پهپادی ایران در ارتباط بوده‌اند در فهرست تحریم‌ها قرار داد.

این تحریم‌ها بخشی از سیاست موسوم به «فشار حداکثری» است که در دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا  همانند دولت دونالد ترامپ ادامه یافته است «دفتر تروریسم و اطلاعات مالی» وزارت خزانه‌داری آمریکا در سال ۲۰۰۴ به عنوان یکی از نهادهای وزارت خزانه‌داری آمریکا ایجاد شده مرکز طراحی جنگ اقتصادی این کشور علیه کشورهای مخالف با سیاست‌های کلان واشنگتن به شمار می‌رود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر