پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد

ادعای اوکراین درباره استقرار 17 هزار نظامی روس در مرز اوکراین

ژنرال ارشد ارتش اوکراین روز سه شنبه مدعی استقرار هزاران نظامی روسیه در مرزهای اوکراین با بلاروس و روسیه شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۷ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 25
کد خبر: ۱۸۱۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر ژنرال «سرهی نایف» فرمانده نیروهای مشترک اوکراین در مصاحبه با خبرگزاری دولتی اوکراین گفت: «ارتش روسیه حدود ۱۷۰۰۰ نظامی را در امتداد مرزهای اوکراین با روسیه و بلاروس مستقر کرده است.»

ژنرال نایف گفت که علاوه بر این، حدود ۲۸۰۰ نظامی روسیه در پایگاه‌های آموزشی در بلاروس و جنگنده‌ها و بالگردهای نظامی روسیه همچنان در فرودگاه‌های نظامی بلاروس مستقرهستند.

وی ادعا کرد که فرماندهی اوکراین به تقویت نیروهای خود در بخش شمالی، آماده سازی ذخایر، تسلیح مجدد نیروها با سلاح‌های پیشرفته خارجی و بهبود مواضع استحکامی در امتداد مرز ادامه می‌دهد. نایف مدعی شد که روسیه منابع مورد نیاز برای حمله به شمال اوکراین را ندارد.

در تحولی نظامی،منابع خبری روز سه شنبه از ورود یک تانک پیشرفته روسیه به میدان جنگ با اوکراین خبر دادند.

در حالی که آمریکا هم‌اکنون بیش از ۳۵.۴ میلیارد دلار تسلیحات از زمان آغاز جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ به کی‌یف ارائه کرده و اتحادیه اروپا نیز ۱۳.۳ میلیارد دلار به این کشور کمک کرده‌اند اما معاون وزیر خارجه اوکراین مدعی است که کشورش به ۱۰ برابر این کمک‌ها برای پایان دادن به تجاوز روسیه در سال جاری نیاز دارد.

پیش از این نیز «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین با اذعان به اینکه وضعیت میدانی نیروهای این کشور خوب نیست، مدعی شد که روسیه به اهداف خود در این جنگ دست پیدا نخواهد کرد.

در تازه ترین تحول در عرصه جنگ روسیه با اوکراین، یک رسانه آمریکایی به نقل از منابع آگاه از بیم دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا درباره احتمال شکست اوکراین در ضدحمله بهاری خبر داده است.

پایگاه «پولیتیکو » در گزارشی نوشت که دولت بایدن به صورت بی‌سر و صدا در حال آماده شدن برای این احتمال است که پاتک بهاری اوکراین نتواند انتظارات را برآورده کند.

مطابق این گزارش چنانچه این اتفاق رخ دهد منتقدان دولت بایدن در داخل آمریکا و همچنین متحدان این کشور در خارج آن را به ضعف واشنگتن تعبیر خواهند کرد. اوکراین هدف از این پاتک را بازپس‌گیری برخی اراضی در بخش‌های جنوبی و شرقی از روسیه تعریف کرده است، هر چند که هیچ مقام ارشد اوکراین به جزئیاتی از این عملیات اشاره نکرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار