کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟  

آخرین وضعیت کرونا در کشور ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲/ فوت ۱۹ بیمار جدید

مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت آمار کرونا در شبانه‌روز گذشته را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 25
کد خبر: ۱۸۱۰۷۷

به گزارش راهبرد معاصر. مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت آمار کرونا در شبانه‌روز گذشته را به‌شرح زیر اعلام کرد:

 

از دیروز تا امروز 5 اردیبهشت ماه 1402 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 326 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی و 189 نفر از آنها بستری شدند. مجموع بیماران کووید19 در کشور به 7 میلیون و 607 هزار و 403 نفر رسید.

 

️متأسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 19 نفر از بیماران کووید19 در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان‌باختگان این بیماری، به 146 هزار و 41 رسید.

 

خوشبختانه تاکنون 7 میلیون و 357 هزار و 76 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

 

677 نفر از بیماران مبتلا به کرونا در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

 

تاکنون 56 میلیون و 317 هزار و 968 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.

 

در زمان حاضر 4 شهرستان وضعیت قرمز، 39 شهر در وضعیت نارنجی، 235 شهر در وضعیت زرد و 170 شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.

 

آمار واکسیناسیون کرونا در ایران

65 میلیون و 216 هزار و 167 نفر دُز اول، 58 میلیون و 611 هزار و 771 نفر دُز دوم و 31 میلیون و 693 هزار و 474 نفر، دُز سوم و یادآور واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق‌شده در کشور به 155 میلیون و 521 هزار و 412 دُز رسید./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار