دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

آخرین آمار کرونا در ایران/ شناسایی ۲۳۰ بیمار جدید

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۶۰۸ هزار و ۴۶۸ نفر رسید.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۶ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 29
کد خبر: ۱۸۱۶۲۳

به گزارش راهبرد معاصر بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تا کنون ۶۵ میلیون و ۲۱۶ هزار و ۳۲۱ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۶۱۱ هزار و ۹۹۷ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۹۳ هزار و ۸۲۹ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۵۲۲ هزار و ۱۴۷ دُز رسید.

از دیروز تا امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۳۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۱۰۱ نفر از آن ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۶۰۸ هزار و ۴۶۸ نفر رسید.

در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۴ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۶ هزار و ۹۷ رسید.

تا کنون ۷ میلیون ۳۵۸ هزار و ۸۶۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.

۵۸۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۶ میلیون و ۳۶۹ هزار و ۲۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۰ شهرستان وضعیت قرمز، ۹ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۱۳ شهر در وضعیت زرد و ۲۲۶ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر