ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

سوریه شرط خود برای عادی سازی روابط با ترکیه را مطرح کرد

سوریه شرط خود برای عادی سازی روابط با ترکیه را مطرح کرد یک منبع سوری فاش کرد عادی سازی روابط میان دمشق و آنکارا مستلزم خروج نیرو‌های ترکیه‌ای از خاک سوریه است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 26
کد خبر: ۱۸۱۲۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، یک منبع سوری به روزنامه «الوطن» گفت: عادی شدن روابط آنکارا و دمشق مستلزم خروج نیرو‌های ترکیه از خاک سوریه است و بدون عقب نشینی آنها، روابط عادی میان دو کشور برقرار نخواهد شد.

 

این منبع مطلع گفت: نشست چهارگانه وزرای دفاع ایران، روسیه، سوریه و ترکیه در مسکو برای گفتگو درباره ثبات در سوریه و منطقه برگزار شد، در حالی که دمشق آشکارا خواهان خروج نیرو‌های ترکیه و اجرای توافقنامه "M۴" است، مقامات این کشور بدون توجه به این امر، به استفاده تبلیغاتی از چنین نشست‌هایی ادامه می‌دهند.

 

الوطن افزود: وزارت دفاع ترکیه در تلاشی جدید برای بهره برداری تبلیغاتی از هر دیدار سوری – ترکی برای انتخابات ریاست جمهوری این کشور در اواسط ماه مه، پس از نشست اخیر وزرای دفاع یاد شده نیز بیانیه‌ای صادر کرد و در آن مدعی شد که اقداماتی ملموس برای عادی سازی روابط میان دمشق - آنکارا از جمله نتایج این نشست بوده است، این درحالی است که یک منبع مطلع در تماس با روزنامه با الوطن این ادعا را تکذیب کرد.

 

این منبع گفت که ادعای عادی سازی روابط ترکیه و سوریه در بیانیه وزارت دفاع ترکیه درست نیست، آنچه اتفاق افتاد، بحث درباره سازوکار‌های خروج نیرو‌های ترکیه بود، اما این نشست به هیچ گامی درباره عادی سازی بین دو کشور نپرداخت.

 

منبع مطلع به الوطن گفت که عادی شدن روابط ترکیه و سوریه مستلزم خروج نیرو‌های ترکیه از خاک سوریه است و بدون عقب نشینی نیرو‌های ترکیه، روابط عادی میان دو کشور برقرار نخواهد شد. خروج سربازان ترک، اولین موضوعی است که باید حل شود و در نشست چهارجانبه نیز همین موضوع مطرح شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار