هشدار سفارت آمریکا در ریاض: شهروندان آمریکایی در صورت استفاده از فرودگاه‌های عربستان، احتیاط کامل را رعایت کنند قالیباف: آمریکا باید تنبیه و شیرفهم شود تا خواسته‌های ما را بپذیرد حمله مجدد یمن به فرودگاه ریاض پیام مهم سردار قاآنی درباره مسجدالاقصی قالیباف: به اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا نوبل فیزیک بدهید! غرق شدن دومین کشتی باری در نزدیکی تنگه هرمز ظرف ۲۴ ساعت اخیر اسحاق هرتزوگ رئیس اسرائیل وارد جمهوری آذربایجان شد واکنش سفارت ایران به طرح اتهامات علیه کشورمان در مساله حجاب از سوی یک نهاد آذربایجانی احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه ایران ترامپ: به زودی درباره ایران تصمیم خواهیم گرفت غریب‌آبادی: آمریکا باید در مذاکرات انعطاف نشان دهد، نه ایران هشدار تخلیه ائتلاف سعودی برای انجام عملیات ویژه در صنعا واکنش ناتو به بیانیه ضدایرانی ۲۹ کشور درباره حادثه فرفورد اردوغان: توافق مکه را برای تصویب به پارلمان ارسال می‌کنیم تحریم انگلیس علیه ۲ مقام ایرانی هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران

گفتگوی تلفنی روسای‌جمهور چین و اوکراین

گفتگوی تلفنی روسای‌جمهور چین و اوکراین رئیس‌جمهور اوکراین از گفت‌وگوی تلفنی «مفید» با «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین و همچنین انتصاب سفیر در این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۱ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 26
کد خبر: ۱۸۱۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در توییتی از گفت‌وگوی «مفید» با «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین خبر داد. زلنسکی در توییت خود بعد از گفت‌وگو با شی، همچنین از انتصاب سفیر اوکراین در چین خبر داد.

 

او در این توییت اعلام کرد: تماس تلفنی طولانی و مفیدی با شی جین‌پینگ داشتم. معتقدم که این تماس و همچنین انتصاب سفیر اوکراین در چین، انگیزه محکمی به توسعه روابط دوجانبه ما خواهد داد.

 

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت خارجه چین هم اعلام کرد رئیس‌جمهور این کشور به ابتکار طرف اوکراینی با زلنسکی به صورت تلفنی گفت‌وگو کرد.

 

طبق این گزارش، رئیس‌جمهور چین در این تماس تاکید کرد مذاکره تنها راه برون‌رفت از بحران اوکراین است و همچنین نیاز به ادامه گفت‌وگو بین مسکو و کی‌یف و برقراری آتش‌بس را مورد تاکید قرار داد.

 

به گزارش اسکای نیوز به نقل از منابع رسمی چین، رئیس‌جمهور چین همچنین به زلنسکی اطمینان داد پکن نماینده‌ ویژه‌ای را به کی‌یف و سایر کشورها برای رایزنی به منظور حل‌وفصل بحران اوکراین می‌فرستد.

 

به گفته این منابع، رئیس‌جمهور چین به همتای اوکراینی گفت که تحولات بحران اوکراین بر اوضاع بین‌المللی تاثیر گذاشته است./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار