زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

نگرانی اتحادیه اروپا درباره حملات تروریستی با پهپادها

کمیسر امنیت اتحادیه اروپا درباره حملات تروریستی با هواپیماهای بدون سرنشین به این اتحادیه هشدار داده و در این باره ابراز نگرانی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 03
کد خبر: ۱۸۱۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، "جولیان کینگ"، کمیسر امنیت اتحادیه اروپا درباره عملیات تروریستی در این اتحادیه با هواپیماهای بدون سرنشین با توجه به تکنولوژی پیشرفته این ابزار نظامی هشدار داده و در این باره ابراز نگرانی کرد.

 

کینگ اعلام کرد که از کشورهای عضو اتحادیه اروپا در راه اندازی سیستم های دفاعی همچنین از طریق ابزار مالی حمایت خواهد کرد.

 

"جولیان کینگ" که در گفتگو با روزنامه "دی ولت" آلمان سخن می گفت همچنین تصریح کرد که هواپیماهای بدون سرنشین همواره هوشمندتر و شایسته عمل تر می شوند و این مسئله آن‌ها را برای استفاده قانونی و همچنین اقدامات خصملنه جذاب تر می کند.

 

وی با توجه به تحول سریع تکنولوژیک هواپیماهای بدون سرنشین تاکید کرد که اتحادیه اروپا تهدیدهایی که امروز به نظر می رسد و اینکه این تهدیدها در آینده چگونه خواهد بود را در دست بررسی قرار می دهد.

 

وی افزود: ما از کشورهای عضو اتحادیه اروپا در راستای ایجاد شبکه هایی برای تبادل اطلاعات و افزایش تعاملات در سطح بین المللی و تامین بودجه برای پروژه هایی که برای مقابله با تهدیدها از طرف هواپیماهای بدون سرنشین به کار می رود حمایت می کنیم.

 


روزنامه آلمانی دی ولت همچنین با استناد به منابع آگاه گزارش داد که واحد هماهنگی برای مبارزه با تروریسم فرانسه در یک گزارشی محرمانه درباره تروریسم از جمله درباره خطر یک حمله تروریستی به یک استادیوم فوتبال توسط هواپیمای بدون سرنشین هشدار داده است. بر اساس این گزارش چنین هواپیمای بدون سرنشینی می تواند مجهز به مواد جنگی بیولوژیکی باشد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر