صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

جزئیات اعلام قیمت جدید گندم

جزئیات اعلام قیمت جدید گندم سرپرست وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که قیمت گندم به زودی توسط شورای قیمت‌گذاری اعلام می‌شود، گفت: وزارت جهاد کشاورزی درصدد است تا بلافاصله پس از تحویل گندم به سیلو توسط کشاورزان، مبلغ آن پرداخت شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 29
کد خبر: ۱۸۱۵۴۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، سیدمحمد آقامیری سرپرست وزارت جهاد کشاورزی، گفت: مشکلات در سه حوزه ملی، محلی و مردمی وجود دارد که باید مورد بررسی قرار گیرد، در حوزه ملی مانند پروژه 550 هزار هکتاری، طراحی تامین مالی را در دستور کار است تا بتوانیم در راستای اجرای پروژه‌ها به پیش برویم.

 

وی ادامه داد: برخی دیگر از مشکلات به صورت محلی و استانی حل می‌شود که در این زمینه خواستار برگزاری جلسات دوره‌ای و دیدار عمومی با کشاورزان توسط رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان هستم. همچنین برخی مشکلات نیز با نگاه و اتحاد مردمی قابل حل است.

 

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که حمایت از تولید خط قرمز ما است، تصریح کرد: حمایت از تولید محصولات کشاورزی در کشور و حمایت از تولید کنندگان و گندمکاران در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد و در این راستا، موضوع آب که یکی از اصول تولید در بخش کشاورزی است، باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

 

وی اضافه کرد: تولید در بخش کشاورزی مقدماتی نیاز دارد که اولین و مهمترین آن آب است، آب یکی از موضوعات جدی استان خوزستان است و این مهم را با گزارشی کامل با پیشنهاد عملیاتی و اجرایی به محضر ریاست جمهوری خواهم رساند.

 

به گفته وی، اگر مشکل آب حل شود سایر مسایل از جمله، اشتغال، تولید محصولات کشاورزی، رونق دامداری و... نیز حل می‌شود.

 

آقامیری با بیان این که قیمت گندم به زودی توسط شورای قیمت‌گذاری اعلام می‌شود، گفت: وزارت جهاد کشاورزی درصدد است تا بلافاصله پس از تحویل گندم به سیلو توسط کشاورزان، مبلغ آن پرداخت شود، در این راستا روز گذشته خرید تضمینی گندم انجام شده و مبلغ قابل توجهی به صورت علی‌الحساب و به قیمت سال گذشته به کشاورزان پرداخت شده است.

 

وی ادامه داد: پرداخت مبلغ علی‌الحساب با وجود عدم تخصیص مبلغ خرید تضمینی گندم در سال جاری انجام شده است و در صورت تعیین تکلیف، مابه‌التفاوت مبلغ به حساب کشاورزان واریز می‌شود.

 

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر حمایت از تولید گندم در کشور گفت: برای حمایت از تولید داخلی و اشتغالزایی در کشور، گندم با قیمت بالاتر از واردات، خریداری می‌شود تا تولید داخلی ادامه‌دار باشد.

 

به گفته وی، پرداخت خرید حمایتی در زعفران و پنبه نیز در چند روز اخیر انجام و پرداخت‌ها در این دو محصول انجام شده است.

 

آقامیری بر حمایت از تولید داخلی و تامین محصولات کشاورزی در کشور تاکید کرد و گفت: تولید داخلی حتی با قیمت بالاتر نیز مورد حمایت وزارت جهاد کشاورزی است.

 

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی همچنین بر بیمه محصولات کشاورزی و حل مسایل و مشکلات حوزه آبزیان این استان تاکید کرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار