بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

توافق دو طرف درگیر در سودان برای مذاکره در ریاض

رئیس هیأت سازمان ملل متحد در سودان از توافق ارتش و نیروهای پشتیبانی سریع این کشور برای مذاکره در ریاض یا سودان جنوبی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 02
کد خبر: ۱۸۲۰۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، «فولکر پرتز» رئیس هیأت سازمان ملل متحد گفت که «عبدالفتاح البرهان» رئیس شورای حاکمیتی سودان و «محمد حمدان دقلو» معروف به (حمیدتی) فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع درباره اعزام نمایندگان خود به ریاض یا سودان جنوبی جهت مذاکره، توافق کردند.

 

وی تصریح کرد که مذاکرات مورد انتظار در ابتدا بر برقراری آتش‌بس ثابت و قابل اطمینان تحت نظارت ناظران داخلی و بین‌المللی متمرکز خواهد بود.

 

به نوشته وبگاه «الخلیج اونلاین»، پرتز با اشاره به اینکه مقدمات اجرای مذاکرات در حال انجام است، گفت که با چالش‌هایی مواجه هستند و از جمله آن متقاعد کردن دو طرف به پایبندی به آتش‌بس است و احتمال ایجاد مکانیزمی برای نظارت بر آتش‌بس توسط ناظران سودانی یا خارجی نیز وجود دارد.

 

پرتز تأکید کرد که مذاکرات مربوط به برقراری آتش‌بس در سودان ممکن است در عربستان یا سودان جنوبی انجام شود اما اجرای این مذاکرات در ریاض ممکن است از لحاظ لجستیکی راحت‌تر باشد چرا که عربستان روابط تنگاتنگی با دو طرف سودانی دارد.

 

درگیری‌ نیروهای پشتیبانی سریع سودان به فرماندهی حمیدتی و ارتش این کشور تحت فرماندهی البرهان از پانزدهم ماه آوریل آغاز شده و همچنان ادامه دارد. جنگ داخلی در سودان تاکنون، صدها کشته و هزاران زخمی به دنبال داشته است./ فارس

ارسال نظر