صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

ارائه پیشنهاد اصلاح روند ثبت سفارش‌ واردات به شورای سران قوا

ارائه پیشنهاد اصلاح روند ثبت سفارش‌ واردات به شورای سران قوا رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی با بیان اینکه در گذشته در ثبت سفارش‌ها بسیاری از اطلاعات ارائه نمی‌شد، گفت: در فرآیند ثبت سفارش جدید در حال اصلاح این موارد هستیم و این اصلاحات بزودی به تصویب شورای هماهنگی سران سه قوه خواهد رسید.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 02
کد خبر: ۱۸۲۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار محمد رضا یزدی رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی در پاسخ به سوالی در خصوص برنامه‌های در دستورکار ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی برای سال 1402 و بحثی که در خصوص تمرکز بر حوزه تجارت و کم اظهاری/بیش اظهاری‌ها مطرح شده است، گفت: مسئله کم اظهاری و بیش اظهاری سه محور دارد. یک محور گمرک، یک محور تاجر و بازرگان و محور دیگر کشور مبدا و تولیدکننده کالای وارداتی است.

 

وی ادامه داد: متاسفانه نتوانستیم این سه محور را به یکدیگر متصل کنیم چرا که کشورهای مبدا گاها به دلیل تحریم‌ها از دادن اطلاعات خودداری می‌کنند. در غیر این صورت باید بدانیم که چه کالایی، با چه وزنی، با چه قیمتی، با چه کیفیتی، با چه کارکردی و در طول چه زمانی به کشور ما خواهد رسید.

 

تلاش برای رصد کالاهای وارداتی از مبدا/ برقراری ارتباط مستقیم با کشورهای غیردلاری

سردار یزدی با بیان اینکه در حال تلاش هستیم تا علاوه براینکه بتوانیم خودمان از راهکارهایی که برای دور زدن تحریم‌ها داریم، استفاده می‌کنیم، گفت: ان‌شاء‌الله با حل مشکلات با برخی از کشورها که ارتباط مستقیم با آنها گرفتیم، مانند کشورهای دوست و کشورهایی که پذیرفتند دیگر با دلار با آنها معامله نکنیم، بتوانیم ابتدا ورود و صادرات کالا از این کشورها را رصد کنیم.

 

وی در پاسخ به سوالی در مورد اینکه کشورهای امارات و چین به عنوان دو مبدا اصلی واردات کالا به کشور شناخته می‌شوند و آیا مذاکراتی با آنها در این زمینه در حال انجام است، گفت: با توجه به اتفاقات اخیر و بحث‌های سیاسی که مطرح شده است، امیدوار هستیم بخشی از مشکلاتی که در حال حاضر وجود دارد حل شود.

 

رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی تاکید کرد: در صورتی که این اتفاق رخ دهد، یک تاجر دیگر نمی‌تواند بیش اظهاری کند. باید بتوانیم آنچه در حال صادرات هستیم را نیز از مبدا و محل تولید رصد کنیم تا کم اظهاری نیز صورت نگیرد.

 

ارائه پیشنهاد ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی برای اصلاح روند ثبت سفارش واردات

وی در مورد تغییرات پیشنهادی در حوزه گمرک ایران به عنوان یکی از سه محوری که حوزه تجارت خارجی مورد اشاره قرار گرفت، گفت: با توجه به استقرار سامانه‌ها و ارتباط سامانه‌ها با یکدیگر زمینه خوبی فراهم شده است.

 

یزدی با اشاره به اینکه بحث ثبت سفارش‌ها در گذشته بسیار ضعیف بوده است، گفت: ثبت سفارش‌ها ناهماهنگ صورت می‌گرفت و در ثبت سفارش‌ها بسیاری از اطلاعات ارائه نمی‌شد. در فرآیند ثبت سفارش جدید در حال اصلاح این موارد هستیم و این اصلاحات بزودی به تصویب شورای هماهنگی اقتصادی سران سه قوه خواهد رسید.

 

وی با بیان اینکه در صورتی که این پیشنهاد به تصویب سران سه قوه برسد از این مشکل عبور خواهیم کرد، گفت: این مسئله پیشنهاد ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی بوده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار