ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

بازداشت یکی از کارمندان دفتر شهردار تهران

بازداشت یکی از کارمندان دفتر شهردار تهران یک عضو شورای شهر تهران از «بازداشت یکی از کارمندان دفتر شهردار تهران» خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 02
کد خبر: ۱۸۲۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر. مهدی عباسی که در تذکر پیش از دستور یکصد و چهل و چهارمین جلسه شورای شهر تهران سخن می‌گفت افزود که به تازگی متوجه شده است یکی از اعضای دفتر شهردار تهران به دلیل آنچه اتهامات مالی خواند، بازداشت شده است.

 

او در ادامه با بیان اینکه در مبارزه با فساد نباید هیچگونه تبعیضی دیده شود گفت: کسی که آلوده به فساد باشد قادر نخواهد بود که با فساد مقابله کند.

 

این عضو شورای شهر تهران همچنین با بیان اینکه قرار بوده پیش از عید موضوعاتی را از اتفاقات شهرداری مطرح کند، افزود: «دو شب پیش متوجه شدم که یکی از اعضای دفتر شهردار تهران به دلیل اتهامات مالی بازداشت شده است.»

 

عباسی با بیان این که «عناصری در سال گذشته نیز در دفتر شهردار تهران بازداشت شدند» افزود: «سوالاتی مطرح است که چه کسانی، این افراد را وارد شهرداری کرده و به آن‌ها مسئولیت داده‌اند و این افراد با چه کسانی روابط مالی دارند؟»

 

این عضو شورای شهر تهران همچنین با ادعای اینکه «افرادی هستند که از آن‌ها اخاذی شده و مورد ظلم قرار گرفته‌اند» گفت: این افراد اگر صلاح دیده شود آمادگی دارند در صحن شورا حاضر شوند.

 

وی در ادامه با بیان اینکه باید این اتفاقات رمزگشایی شود گفت: «خلاف واقع را پشت سر هم تکرار کردن شاید افکار عمومی را قانع کند؛ اما برای بنده باور کردنی نیست.»

 

عباسی در پایان گفت: اگر هر فردی احساس می‌کند مطالب من خلاف واقع بوده و شهرداری طیب و طاهر است، جلسات آینده شورا وجود دارد و بنده با مستندات حضور خواهم یافت./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار