رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک

سردار فدوی: علت مشکلات اقتصادی امروز عدم اجرای قانون بانکداری اسلامی است

سردار فدوی: علت مشکلات اقتصادی امروز عدم اجرای قانون بانکداری اسلامی است جانشین فرمانده کل سپاه گفت: قوی‌ترین قانون جمهوری اسلامی قانون بانکداری بدون ربا است؛ اگر به قوانین اقتصاد اسلامی در قرآن عمل شده بود در حوزه اقتصادی دچار مشکلات نبودیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 02
کد خبر: ۱۸۲۱۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران در مراسم تجلیل از استادان و مربیان سپاه که صبح امروز(سه‌شنبه) در ستاد فرماندهی کل سپاه برگزار شد، گفت: خداوند متعال قاعده‌های قرآنی را معرفی کرده و از آن دستاوردهای انقلاب اسلامی به دست می‌آید.

 

سردار فدوی با بیان اینکه نتیجه را خداوند متعال رقم می زند، افزود: ما در این ۴۴ سال به تکالیف مان عمل کردیم و اقتدارمان به همین خاطر است.

 

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه انقلاب اسلامی مستکبرین عالم را به زانو درآورده است، تاکید کرد: توان بندگان خدا از تکالیفی که بر عهده آن ها مشخص شده بیشتر است. اولین وظیفه ما این است که تکلیف مان را بدانیم و عزم خود را جزم کرده و حتما تکلیف خود را انجام دهیم؛ نتایج را خداوند متعال رقم می‌زند.

 

سردار فدوی گفت: ما اگر تکالیف خود را به درستی انجام دهیم خداوند نمی گذارد بن بستی بوجود بیاید؛ روزی از جایی به ما می رسد که حتی تصور نمی کردیم‌. ما باید استطاعت خود را هر روز بالاتر ببریم، ما باید مراقبت کنیم تا هر جایی هستیم تکالیف خود را به درستی انجام دهیم و خیال‌ِمان راحت باشید که پیروزی مسلم با انقلاب اسلامی است.

 

وی ادامه داد: با بیان اینکه هر جا به تکالیف خود عمل نکردیم با گرفتاری مواجه شدیم، متاسفانه در تکالیف مان در حوزه اقتصاد عمل نکردیم و در این حوزه دچار مشکل هستیم. قوی‌ترین قانون جمهوری اسلامی قانون بانکداری بدون ربا است؛ اگر به قوانین اقتصاد اسلامی در قرآن عمل شده بود در حوزه اقتصادی دچار مشکلات نبودیم.

 

جانشین فرمانده کل سپاه به جنگ ترکیبی دشمنان علیه ایران اسلامی اشاره کرد و افزود: دشمنان نظام اشتباه محاسباتی داشتند و نمی دانستند توان انقلاب اسلامی بیش از تصور آن‌هاست.

 

سردار فدوی تاکید کرد: تکالیف پاسداران بیش از پیش است، دشمنان در فتنه اخیر به دنبال پروژه کشته سازی در فتنه اخیر بودند اما بصیرت مردم انقلابی فتنه دشمن را با شکست روبرو کرد.

 

وی به جنگ اقتصادی، فرهنگی و رسانه ای دشمنان علیه کشورمان اشاره کرد و افزود: ما باید به پاسداری از انقلاب اسلامی مسلط باشیم و تکالیف مان را به درستی انجام دهیم؛ همه باور داشته باشیم و با همه توان در میدان حضور داشته باشیم.

 

جانشین فرمانده کل سپاه در پایان با تاکید بر اینکه باید باورهای خود را تقویت کنیم، خاطرنشان کرد: همه مفاتیح‌الجنان برای ایجاد باور و تقویت آن است و مجموعه عقیدتی در سپاه نقش مهمی در تقویت و تحکیم باورها دارد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار