سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به نوار غزه

حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به نوار غزه رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کرد که توپخانه ارتش اسرائیل در پاسخ به شلیک موشک از غزه، مناطقی از غزه را بمباران کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 02
کد خبر: ۱۸۲۲۰۳

به گزارش راهبرد معاصر ارتش رژیم صهیونیستی یکی از مواضع مقاومت فلسطین در شرق غزه را هدف حمله توپخانه‌ای قرار داد.
به گزارش المیادین، آژیر هم اکنون در شهرک‌های اسرائیلی در نزدیکی غزه به صدا درآمده است.

منابع صهیونیستی مدعی رهگیری چند راکت شده‌اند که ۴ راکت به سمت سدیروت شلیک و برخی از آن‌ها رهگیری شده است. در پی حمله موشکی گروه‌های مقاومت، منابع خبری از زخمی شدن یک صهیونیست خبر دادند.

ارتش اسرائیل اعلام کرد که ۲۱ راکت از جانب نوار غزه شلیک شده که ۴ راکت از آن‌ها را توانسته منهدم کند.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که در واکنش به شلیک موشک از غزه، مواضعی را در نوار غزه هدف حمله توپخانه‌ای قرار دادیم. ارتش رژیم صهیونیستی به شهرک نشینان صهیونیست اطراف نوار غزه دستور داده تا در اماکن نزدیک به پناهگاه‌ها باقی بمانند.

ارتش اسرائیل گفت که آژیر‌های خطر در منطقه کیبوتس سعد پس از حملات موشکی به صدا درآمده است.بنیامین نتانیاهو وزیر جنگ را برای تشکیل جلسه عصر امروز کابینه امنیتی فراخواند.

بیانیه مقاومت در خصوص حمله راکتی به اراضی اشغالی

اتاق مشترک گروه‌های مقاومت فلسطین اعلام کرد که در اولین پاسخ به شهادت «خضر عدنان» اسرائیل را هدف حملات راکتی قرار داده است.

به گزارش «المیادین» اتاق مشترک گروه‌های مقاومت فلسطینی در بیانیه‌ای ضمن اعلام این موضوع افزود: تاکید می‌کنیم که ما به خون شهیدان و فداکاری اسیران وفادار می‌مانیم و موضوع آنان در راس اولویت‌های مقاومت خواهد بود.

در این بیانیه امده است: به دشمن هشدار می‌دهیم ادامه خصومت و ارتکاب هرگونه جنایت یا حماقت بدون پاسخ نخواهد ماند. مقاومت با آمادگی کامل به عنوان سپری برای مردم در هر جایی باقی خواهد ماند./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار