ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

تحقق ۹۲ درصدی پرداخت وام ازدواج در استان تهران

تحقق ۹۲ درصدی پرداخت وام ازدواج در استان تهران معاون استاندار تهران از تحقق ۹۲ درصدی پرداخت وام ازدواج در استان تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۳ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 02
کد خبر: ۱۸۲۲۱۴

به گزارش راهبرد معاصر اولین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان به ریاست سید عباس جوهری معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران و دیگر اعضا برگزار شد.

جوهری با اشاره به دستور کار جلسه اظهارکرد: در این جلسه تسهیلات مربوط به امر ازدواج بررسی شد که در این زمینه سال گذشته ۱۲۳ هزار تقاضای وام ازدواج در استان ثبت شده که ۱۱۰ هزار نفر موفق به دریافت وام شدند.

وی با اشاره به تحقق ۹۲ درصدی پرداخت وام ازدواج در استان افزود: استان تهران در پرداخت تسهیلات ازدواج رتبه اول را به دست آورده، البته هدف گذاری برای امسال تحقق ۱۰۰ درصدی پرداخت تسهیلات ازدواج می باشد که در این زمینه موانع بررسی شده است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران عنوان کرد: در زمینه پرداخت تسهیلات ازدواج، بانک‌ها باید همکاری بهتری داشته باشند و باید وام با یک ضامن در اختیار افراد قرار گیرد و اعتبارسنجی در آن لحاظ نشود تا زمینه برای تسهیل دریافت وام ازدواج جوانان فراهم شود.

جوهری سپس گفت: دستگاه‌ها مکلف شدند تا خدمات خود از جمله سالن‌ها و تالارها را در اختیار نسل جوان و زوجین قرار دهند، چراکه طبق قانون ۲۰ درصد از ظرفیت دستگاه‌ها باید در اختیار نسل جوان قرار گیرد.

بر اساس گزارش روابط عمومی استانداری تهران، وی تاکید کرد: با توجه به نزدیکی اوقات فراغت دانش آموزان، باید ظرفیت شهرداری‌ها برای برنامه‌های جمعی در اختیار قرار گیرد و راهیان پیشرفت نیز در قالب اردوها برای بازدید از بنگاه‌های اقتصادی برای دانش آموزان فراهم شود و باید ظرفیت تمام دستگاه‌ها به مردم معرفی شود تا مردم در محلات بتوانند از ظرفیت‌های موجود استفاده کنند./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار