سخنگوی سپاه: تجربه جنگ ۱۲ روزه باید مانع هر خیال خام دشمن شود، اسرائیل خوب می‌داند که قدرت موشکی ما چقدر است سردار نقدی: کسانی که با حکومت اسلامی مخالفت می‌کنند، در حقیقت با پیامبر مخالفت دارند با نظر و تصمیم ‎پزشکیان؛ همتی جانشین فرزین می‌شود همتی جایگزین فرزین در بانک مرکزی شد موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند

مخبر: تاکنون برای اجرای سند ملی تحول بنیادین آموزش و پرورش اقدام مناسبی انجام نشده است

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: در اجرای سند ملی تحول بنیادین آموزش و پرورش تاکنون اقدام مناسبی انجام نشده که ضرورت دارد اجرایی شدن این سند تعلیم و تربیت طی یک برنامه یک ساله و نقشه راه زمانبندی شده اجرایی شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 03
کد خبر: ۱۸۲۳۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور که امروز چهارشنبه ( 13 اردیبهشت) در غیاب آیت‌الله رئیسی، ریاست جلسه هیأت دولت را به عهده داشت، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با معلمان و فرهنگیان در خصوص اهمیت آموزش و پرورش برای تربیت نسل‌های کنونی و آینده، بر ضرورت برنامه‌ریزی دقیق برای اجرای سند ملی تحول بنیادین آموزش و پرورش تأکید کرد.

 

معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: در اجرای سند ملی تحول بنیادین آموزش و پرورش تاکنون اقدام مناسب و درخور انجام نشده که ضرورت دارد با توجه به اهمیت این مهم اقدامات و امکانات اجرایی شدن این سند تعلیم و تربیت طی یک برنامه یک ساله و نقشه راه زمان‌بندی شده اجرایی شود.

 

وی تأکید کرد: اجرای سند ملی تحول بنیادین آموزش و پرورش که برای بهبود و اصلاح نظام آموزشی کشور تهیه و تدوین شده، چراغ راه برون‌رفت از چالش‌های نظام آموزشی کشور و تربیت نسلی متخصص و با مهارت در آینده کشور و رفع دغدغه‌های مقام معظم رهبری خواهد بود. ضمن اینکه تدابیر ایشان در دیدار اخیر معلمان نیز باید احصا و با تعیین زمانبندی برای اجرای آن‌ها برنامه‌ریزی صورت گیرد.

 

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین در مورد تصمیم وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در زمینه برخی بناها و اماکن تاریخی خاطرنشان کرد: به بخش بزرگی از این ساختمان‌های تاریخی توجه مناسب نمی‌شود که با تصمیمات این وزارتخانه و مطابق موازین قانونی، اقدامات لازم برای بازسازی، نگهداری و حفظ مالکیت این اماکن تاریخی که بخشی از هویت ایرانی ـ اسلامی مردم ما هستند، انجام می‌شود.

 

مخبر در این جلسه اهمیت برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به عنوان یکی از بزرگترین رویدادهای فرهنگی کشور را خاطر نشان کرد و افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همانند سال گذشته برنامه‌ریزی مناسب برای برگزاری مطلوب، با نشاط و با حضور تمام ناشران بزرگ کشور انجام داده که باید تمامی دستگاه‌های ذی‌ربط همکاری و هماهنگی‌های لازم را با این وزارتخانه در راستای خدمت‌رسانی به مردم و قشر فرهنگی کشور داشته باشند.

 

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با بیان اینکه امام خمینی (ره) پرچمدار و پایه گذار نهضتی بزرگ در جهان بودند که راه را برای تمام آزادیخواهان باز کرد، بر همکاری همه‌جانبه تمامی دستگاه‌ها برای اجرای با شکوه مراسم سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی تأکید کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار