تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

مخبر: شهرداری‌ها در تحقق شعار سال نقش‌آفرینی کنند

معاون اول رئیس جمهور با تأکید بر لزوم مشارکت جدی شهرداری‌ها در تحقق شعار سال، گفت: شهرداری‌های کشور به دلیل ارتباط نزدیک و تنگاتنگ با جامعه می‌توانند از طریق مردمی کردن اقتصاد نقش مؤثری در تحقق شعار سال ایفا کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 09
کد خبر: ۱۸۳۳۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور عصر امروز (سه‌شنبه) در جلسه مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران،کمّی بودن و ارائه راهبرد اجرایی برای تحقق را دو ویژگی مهم انتخاب شعار سال از سوی مقام معظم رهبری دانست و از شهرداران کلانشهرها خواست در زمینه مهار تورم و رشد تولید پیشنهادات اجرایی خود را ارائه دهند.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به اینکه نقدینگی موجود در جامعه می‌تواند زمینه اختلال در بازارهای مختلف را مهیا کند، خاطرنشان کرد: اگر نقدینگی در خدمت تولید و سازندگی قرار گیرد، تحولات مثبتی در کشور ایجاد خواهد کرد و شهرداران کلانشهرها باید با تعریف پروژه‌های مختلف، زمینه مشارکت مردم و جذب نقدینگی جامعه را برای اجرای این پروژه‌ها فراهم سازند تا از این طریق بتوان در کاهش تورم نیز اثرگذار بود.

مخبر همچنین اظهار کرد: شهرداران کلانشهرهای کشور می‌توانند با ارتقاء خدمات، نقش اثرگذاری در رضایتمندی عمومی داشته باشند و با شناسایی و رفع مهمترین دغدغه‌های مردم و حل معضلات شهری، موجبات رضایت جامعه فراهم کنند. بنابراین دولت تمامی تلاش خود را برای رفع موانع اجرایی پیش روی خدمات‌رسانی به مردم توسط شهرداری‌ها انجام می‌دهد.

وی، تأمین و به‌روزرسانی تجهیزات، ناوگان حمل و نقل عمومی و ماشین‌آلات شهرداری‌ها را امری ضروری برشمرد و از شهرداران کلانشهرها خواست ضمن تعامل مناسب با وزارت کشور، امکانات مورد نیاز را از تولیدات داخلی تهیه کنند و چنانچه ظرفیت لازم برای تأمین داخلی وجود نداشت از دیگر مسیرها برای تأمین نیازمندی‌های خود اقدام کنند.

گفتنی است، در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از روند اجرای مصوبات جلسات گذشته و رفع برخی از موانع اجرایی آن‌ها، پیشنهادات و تصمیماتی نیز برای تسهیل و ارتقا خدمات‌رسانی به مردم اتخاذ شد.

برنامه‌ریزی برای تأمین واگن‌های مترو، اتوبوس‌های برقی، تعیین تکلیف مالیات بر ارزش افزوده، نحوه پرداخت مطالبات شهرداری‌ها و بازپرداخت تسهیلات بانکی از جمله موارد مطرح شده در این جلسه بود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر