شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند

انتشار بخش‌های تازه‌ای از حمایت عمران خان از ایران در آمریکا

با گذشت حدود دو هفته از سفر نخست وزیر پاکستان به آمریکا و دیدار وی رئیس جمهور این کشور بخش‌های تازه‌ای از سخنان وی منتشر شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 04
کد خبر: ۱۸۲۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ با گذشت حدود دوهفته از سفر عمران خان به آمریکا بخش‌های تازه‌ای از سخنان وی در مورد ایران و اوضاع منطقه‌ای توسط خبرگزاری‌ها منتشر شد.

 

نخست وزیر پاکستان در یک مصاحبه تلویزیونی اعلام کرد: ما تمام تلاش خود را برای به خطر نیفتادن منطقه و عدم وقوع یک جنگ جدید انجام خواهیم داد.

 

عمران خان ضمن اخطار به سران آمریکایی گفت: من به ایران سفر کرده‌ام و از نزدیک مردم این کشور را دیده‌ام فقط می توانم این را بگویم که روحیه شهادت طلبی بین شیعیان از اهل سنت هم بیشتر است.

 

وی تاکید کرد: اگر اشتباهی سر زده و به ایران حمله شود باتلاقی برای عاملان حمله به وجود می‌آید که مردم دنیا بحران القاعده و طالبان را برای همیشه فراموش خواهند کرد.

 

 

عمران خان گفت: حمله آمریکا به افغانستان باعث به دردسر افتادن 17 ساله پاکستان شد حال ما حتی نمی توانیم تصور کنیم که اگر درگیری با ایران رخ دهد چه اندازه می تواند به پاکستان ضربه بزند.

 

رهبر حزب تحریک انصاف گفت: من نمی دانم رهبران دنیا می توانند این مساله مهم را درک کنند یا خیر! ایران را نباید با عراق مقایسه کرد.

 

عمران خان گفت: نگرانی من این است که مردم جهان حتی نمی توانند تصور کنند که درگیری و فشار آوردن بر ایران تا چه اندازه می تواند خطرناک باشد.

 

وی افزود: پاکستان تمام تلاشش را برای حل مشکلات منطقه‌ای و به خصوص بهبود التهاب موجود با ایران انجام خواهد داد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار