بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: لغو خودمختاری کشمیر را نمی‌پذیریم

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرد کشمیر سرزمین مورد مناقشه است و اقدام یک‌جانبه هند نمی‌تواند خودمختاری این منطقه را لغو کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۷ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 05
کد خبر: ۱۸۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر ، «محمد فیصل» سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرد کشمیر سرزمین مورد مناقشه است و اقدام یک‌جانبه هند نمی‌تواند خودمختاری این منطقه را لغو کند.

وی افزود: کشمیر طبق قوانین بین المللی منطقه مورد مناقشه است بنابراین پاکستان و کشمیری‌ها لغو خودمختاری این سرزمین را نمی‌پذیرند.

 

امروز دولت هند به دستور «نارندرا مودی» با حذف بند 35 قانون اساسی، قانون خودمختاری جامو و کشمیر را لغو کرد.

«آمیت شاه» وزیر کشور هند با سخنرانی در پارلمان این کشور به صورت رسمی از لغو قانون خودمختاری کشمیر خبر داد.

 

با وجود اعتراض شدید اپوزیسیون هند، خودمختاری کشمیر با حذف بند 35 قانون اساسی درباره این سرزمین تصویب شد.

سازمان کنفرانس اسلامی در بیانیه‌ای با اعلام حمایت از مردم کشمیر لغو خودمختاری این سرزمین توسط هند را به شدت محکوم کرد.

 

فردوس عاشق اعوان وزیر اطلاع رسانی پاکستان نیز در حساب توئیتر خود نوشت: حمایت سازمان کنفرانس اسلامی از مردم کشمیر به معنای پذیرفته نشدن قانون لغو خودمختاری این سرزمین توسط مجامع بین‌المللی است.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده