رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

طالبان با آمریکا به توافق رسید

گروه طالبان روز سه شنبه در بیانیه ای اعلام کرد که اختلاف آنان با آمریکا در مورد خروج نیروهای خارجی حل شده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۱ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 06
کد خبر: ۱۸۵۳۷

به گزارش راهبرد معاصر ، براساس بیانیه دفتر طالبان، ایالات متحده و طالبان اختلافات در مذاکرات صلح درباره خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان و همچنین تضمین شورشیان برای قطع روابط با دیگر گروه های افراطی را حل کرده اند.

این بیانیه در حالی منتشر می شود که هشتمین دور مذاکرات میان طالبان و آمریکا در شهر دوحه قطر در هفته جاری برگزار شد.

 

مقامات آمریکا تا کنون در مورد بیانیه طالبان اعلام نظر نکرده و طالبان نیز جزئیات بیشتری در این مورد ارائه نکرده است.

زلمای خلیل زاد نماینده ویژه ایالات متحده آمریکا در امور صلح افغانستان از پیشرفت در هشتمین دور مذاکرات با طالبان خبر داد.

خلیل زاد در پیام توییتری نوشت: در چند روز گفت وگو با طالبان در قطر برای رسیدن به توافقی که منجر به خروج نیروهای خارجی از افغانستان می شود، به پیشرفت‌های خوبی دست یافتیم.

 

وی تاکید کرد که برای جلب بیشتر حمایت‌های بین‌المللی، به هندوستان سفر می‌کند اما نمایندگان او و طالبان، روی موارد تکنیکی و مکانیزم عملی یک توافقنامه که دارای چهار بخش است، کار خواهند کرد.

 

قرار است پس از توافق صلح میان آمریکا و طالبان، نشست «میان افغانان» در اسلو نروژ برگزار و روی ساختار حکومت آینده افغانستان و تقسیم قدرت میان گروه‌های درگیر، گفت وگو شود.

 

اواخر هفته گذشته نیز، وزارت دولت در امور صلح افغانستان، از تشکیل هیات ۱۵ نفره برای گفت وگوهای میان افغانان در نروژ خبر داده بود.

منبع:ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار