چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

طالبان با آمریکا به توافق رسید

گروه طالبان روز سه شنبه در بیانیه ای اعلام کرد که اختلاف آنان با آمریکا در مورد خروج نیروهای خارجی حل شده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۱ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 06
کد خبر: ۱۸۵۳۷

به گزارش راهبرد معاصر ، براساس بیانیه دفتر طالبان، ایالات متحده و طالبان اختلافات در مذاکرات صلح درباره خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان و همچنین تضمین شورشیان برای قطع روابط با دیگر گروه های افراطی را حل کرده اند.

این بیانیه در حالی منتشر می شود که هشتمین دور مذاکرات میان طالبان و آمریکا در شهر دوحه قطر در هفته جاری برگزار شد.

 

مقامات آمریکا تا کنون در مورد بیانیه طالبان اعلام نظر نکرده و طالبان نیز جزئیات بیشتری در این مورد ارائه نکرده است.

زلمای خلیل زاد نماینده ویژه ایالات متحده آمریکا در امور صلح افغانستان از پیشرفت در هشتمین دور مذاکرات با طالبان خبر داد.

خلیل زاد در پیام توییتری نوشت: در چند روز گفت وگو با طالبان در قطر برای رسیدن به توافقی که منجر به خروج نیروهای خارجی از افغانستان می شود، به پیشرفت‌های خوبی دست یافتیم.

 

وی تاکید کرد که برای جلب بیشتر حمایت‌های بین‌المللی، به هندوستان سفر می‌کند اما نمایندگان او و طالبان، روی موارد تکنیکی و مکانیزم عملی یک توافقنامه که دارای چهار بخش است، کار خواهند کرد.

 

قرار است پس از توافق صلح میان آمریکا و طالبان، نشست «میان افغانان» در اسلو نروژ برگزار و روی ساختار حکومت آینده افغانستان و تقسیم قدرت میان گروه‌های درگیر، گفت وگو شود.

 

اواخر هفته گذشته نیز، وزارت دولت در امور صلح افغانستان، از تشکیل هیات ۱۵ نفره برای گفت وگوهای میان افغانان در نروژ خبر داده بود.

منبع:ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار