ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

دعوا سر «جای پارک خودرو» به قتل انجامید

رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری قاتل فراری بعد از دو سال خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۴ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 04
کد خبر: ۱۸۲۵۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری قاتل فراری پس از 2 سال خبر داد و گفت: متهم به دلیل جای پارک در تهرانپارس به همراه برادرش دست به جنایت زده است.

 

سرهنگ کارآگاه علی ولیپور گودرزی رئیس پلیس آگاهی پایتخت در تشریح جزئیات خبر فوق اظهار داشت: آذر ماه سال 1400، مرگ مشکوک مرد جوانی را روی تخت بخش اورژانس یکی از بیمارستان‌های شرق تهران به اداره دهم پلیس آگاهی گزارش داده شد.

 

وی افزود: با اعلام این خبر، تیمی زبده از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی در سردخانه بیمارستان موردنظر گذاشتند و با جسد مرد جوانی مواجه شدند که با ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده بود.

 

رئیس پلیس آگاهی پایتخت ادامه داد: تحقیقات ابتدایی کارآگاهان در صحنه جرم حکایت از آن داشت، مقتول با 2 برادر جوان که با آنها در تهرانپارس همسایه بوده به دلیل جای پارک خودرو درگیر شده و در جریان این نزاع با ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده است همچنین در ادامه مشخص شد، این 2 برادر پس از ارتکاب جنایت ابتدا به کردستان و سپس به صورت غیرقانونی به عراق گریخته‌اند.

 

سرهنگ کارآگاه ولیپور گودرزی تصریح کرد: تحقیقات ادامه داشت تا اینکه مشخص شد، یکی از برادران جنایتکار پس از 2 سال وارد ایران شده و اکنون در شهر رامسر مخفی شده است که همین سرنخ کافی بود تا این متهم تحت تعقیب، در یک قدمی بازداشت قرار بگیرد.

 

این مقام انتظامی با بیان اینکه متهم دیگر پرونده به یکی از کشورهای اروپایی گریخته است، متذکر شد: کارآگاهان در گام بعدی در روز چهارشنبه سیزدهم اردیبهشت ماه، با هماهنگی‌های لازم با مرجع قضایی راهی رامسر شده و در یک عملیات منسجم متهم را دستگیر کردند که مرد جوان در اعترافات اولیه به جرم خود اعتراف کرده است.

 

وی با بیان اینکه متهم دستگیر شده ۲۸ ساله، متهم تحت تعقیب ۳۰ ساله و مقتول ۲۴ ساله بوده است، خاطرنشان کرد: با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضایی متهم برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت و تحقیقات در رابطه با دستگیری دیگر متهم پرونده همچنان ادامه دارد./

ارسال نظر