سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟

حمله راکتی به فرودگاه کابل

حمله راکتی به فرودگاه کابل رسانه‌های افغانستان از حمله راکتی به فرودگاه کابل حین حضور وزیر خارجه دولت موقت طالبان در این منطقه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۸ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 06
کد خبر: ۱۸۲۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری آریانا نیوز، منابع خبری اعلام کردند که فرودگاه کابل واقع در پایتخت افغانستان امروز شنبه و هنگام حضور «امیرخان متقی» وزیر خارجه دولت موقت طالبان هدف حمله راکتی قرار گرفت.

بر اساس اعلام این رسانه، «امیرخان متقی» وزیر خارجه دولت موقت طالبان برای سفر به پاکستان به فرودگاه کابل رفته بود که این حادثه رخ داد.

به گزارش آریانا نیوز، این راکت‌ها به بخش‌هایی از قسمت تشریفات، بخش مسافران و بخش کنترل فرودگاه کابل اصابت کرده و در پی این حادثه دست کم ۳ تَن از کارمندان اداری و فنی و چند نفر از مسافران زخمی شده‌ اند.

گروه طالبان در مورد وقوع این حادثه اظهار نظری نکرده و تا کنون فرد یا گروهی مسئولیت این حمله را به عهده نگرفته است./مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار