دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

شرط پاکستان برای به رسمیت شناختن حکومت طالبان

نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان اعلام کرد برای به رسمیت شناخته شدن حکومت کنونی کابل باید زمینه مناسب ایجاد شود و امور این کشور نیز بهبود یابد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۱۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 07
کد خبر: ۱۹۳۱۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آصف علی درانی» نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان به تازگی در انستیتوت تحقیقات سیاستگذاری اسلام‌آباد گفت به رسمیت شناخته شدن حکومت کابل توسط پاکستان کافی نیست، بلکه سایر کشورهای منطقه نیز باید این کار را انجام دهند.

وی افزود به رسمیت شناختن همزمان حکومت در کابل توسط همه کشورهای همسایه پیشنهاد خوبی است. برای این کار همه چیز باید بهتر شود و یک شرایط مناسب ایجاد شود.

پاکستان یکی از کشورهایی است که حاکمیت پیشین طالبان بر افغانستان را در سال‌های 1996 تا 2001 به رسمیت شناخته بود اما اکنون با وجود آن که بارها خواستار تعامل جامعهٔ بین المللی با حکومت طالبان شده، اما آن را به رسمیت نشناخته است.

نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان اظهارداشت نگرانی‌هایی در هر دو طرف مناطق قبایلی مرزی وجود دارد و «تحریک طالبان پاکستان» یکی از این نگرانی‌ها است.

درانی ادامه داد: ما به طور جمعی به این موضوع می‌پردازیم و امیدواریم که اوضاع بهتر شود. بهبود وضعیت امنیتی به هر دو کشور کمک خواهد کرد.

وی پیش از این نیز گفته بود به دلیل برداشتن گام‌های جدید از جانب دو کشور این روابط رو به گسترش است.

آصف علی درانی تایید کرد با وجود روابط با حکومت‌های پیشین افغانستان اما اسلام‌آباد در برخی مواقع سطح روابط خود را با کابل کاهش داده بود.

پاکستان همواره پیش از این گفته بود دلیل افزایش حملات در این کشور، فعالیت تحریک طالبان پاکستان در داخل خاک افغانستان است.

«امیر خان متقی» وزیر خارجه حکومت افغانستان نیز خاطرنشان کرده بود باتوجه به اظهارات وزیران پاکستان اگر مراکز تروریستی در افغانستان می‌بود، اکنون به سایر کشورهای همسایه؛ چین، ایران، ترکمنستان، تاجیکستان و ازبکستان هم گسترش می‌یافت./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار