غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

شرط پاکستان برای به رسمیت شناختن حکومت طالبان

نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان اعلام کرد برای به رسمیت شناخته شدن حکومت کنونی کابل باید زمینه مناسب ایجاد شود و امور این کشور نیز بهبود یابد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۱۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 07
کد خبر: ۱۹۳۱۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آصف علی درانی» نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان به تازگی در انستیتوت تحقیقات سیاستگذاری اسلام‌آباد گفت به رسمیت شناخته شدن حکومت کابل توسط پاکستان کافی نیست، بلکه سایر کشورهای منطقه نیز باید این کار را انجام دهند.

وی افزود به رسمیت شناختن همزمان حکومت در کابل توسط همه کشورهای همسایه پیشنهاد خوبی است. برای این کار همه چیز باید بهتر شود و یک شرایط مناسب ایجاد شود.

پاکستان یکی از کشورهایی است که حاکمیت پیشین طالبان بر افغانستان را در سال‌های 1996 تا 2001 به رسمیت شناخته بود اما اکنون با وجود آن که بارها خواستار تعامل جامعهٔ بین المللی با حکومت طالبان شده، اما آن را به رسمیت نشناخته است.

نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان اظهارداشت نگرانی‌هایی در هر دو طرف مناطق قبایلی مرزی وجود دارد و «تحریک طالبان پاکستان» یکی از این نگرانی‌ها است.

درانی ادامه داد: ما به طور جمعی به این موضوع می‌پردازیم و امیدواریم که اوضاع بهتر شود. بهبود وضعیت امنیتی به هر دو کشور کمک خواهد کرد.

وی پیش از این نیز گفته بود به دلیل برداشتن گام‌های جدید از جانب دو کشور این روابط رو به گسترش است.

آصف علی درانی تایید کرد با وجود روابط با حکومت‌های پیشین افغانستان اما اسلام‌آباد در برخی مواقع سطح روابط خود را با کابل کاهش داده بود.

پاکستان همواره پیش از این گفته بود دلیل افزایش حملات در این کشور، فعالیت تحریک طالبان پاکستان در داخل خاک افغانستان است.

«امیر خان متقی» وزیر خارجه حکومت افغانستان نیز خاطرنشان کرده بود باتوجه به اظهارات وزیران پاکستان اگر مراکز تروریستی در افغانستان می‌بود، اکنون به سایر کشورهای همسایه؛ چین، ایران، ترکمنستان، تاجیکستان و ازبکستان هم گسترش می‌یافت./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر