آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

۵۴ کشته در درگیری‌های قومی در هند

رسانه‌های هند شنبه اعلام کردند که شمار کشته‌شدگان درگیری‌های قومی در شمال شرق این کشور به ۵۴ تن افزایش یافت و هزاران سرباز به مناطق ناآرام در ایالت مانیپور اعزام شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۵ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 06
کد خبر: ۱۸۲۸۴۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری فرانسه، درگیری‌های قومی در مانیپور چهارشنبه گذشته پس از آن شروع شد که راهپیمایی اعتراضی آنها به خشونت منجر شد.

مقام‌های ایالتی به دنبال این درگیری‌ها اینترنت را قطع کردند اما جمعه شب بار دیگر خشونت‌های تازه‌ای رخ داد و مسئولان امنیتی اعلام کردند که مردم خشمگین سلاح و مهمات را در مراکز پلیس ربودند.

منابع رسانه‌ای محلی اعلام کردند که شمار کشته‌شدگان درگیری‌های قومی به ۵۴ تن رسیده است.

پی دونگل رئیس کل پلیس مانیپور گفت که هزاران سرباز به منطقه اعزام شده و آنها کنترل اوضاع را در دست خواهند گرفت.

«کیرن ریجیجو» وزیر قانون و دادگستری هند شنبه به خبرنگاران گفت که «افراد زیادی جان خود را از دست داده اند» و خسارات زیادی به اموال عمومی وارد شده است.

یکی از واحدهای ارتش هند در ایالت ناگالند اعلام کرد که در پی بروز خشونت‌های قومی ۱۳ هزار نفر از مانیپور به این ایالت آواره شده‌اند.

گروه‌های قومی در مانیپور با خواسته‌های قوم «می‌تی» مخالف هستند. قوم می‌تی اکثریت را در مانیپور دارد و خواهان آن است که طبق قانون در مقوله «قبیله جزو برنامه» قرار بگیرد.

قبایلی که ذیل این قانون قرار می‌گیرند از سهمیه‌های مشخص در سمت‌های دولتی و صندلی‌های دانشگاهی قرار می‌گیرند. این رویکرد، روشی برای کاهش نابرابری و تبعیض در قبال قبایلی است که کم‌برخوردار شناخته می‌شوند.

مانیپور در دوردست‌ترین مناطق هند قرار دارد و در دهه‌های اخیر شاهد ناآرامی‌های قومی و گروه‌های جدایی‌طلب بوده است.

از دهه ۱۹۵۰ تاکنون دستکم ۵۰ هزار نفر در مناقشه‌ها و درگیری‌های قومی و جدایی‌طلبانه در مانیپور جان خود را از دست داده‌اند./ایرنا

ارسال نظر