تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

الزام شرکت‌های بورسی جهت واریز سریع سود مجامع‌ ضرورت است

الزام شرکت‌های بورسی جهت واریز سریع سود مجامع‌ ضرورت است عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: اینکه سازمان بورس شرکت‌های بورسی را برای اصلاح اساسنامه جهت واریز سود مجامع حداکثر تا چهار ماه ملزم کرده است، مشوقی برای ترغیب مردم برای سرمایه‌گذاری در بورس است و به تبع آن ارزش پول مردم هم حفظ خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۶ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 07
کد خبر: ۱۸۲۸۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ بهروز محبی نجم‌آبادی  با اشاره به ضرورت الزام سازمان بورس برای شرکت‌های بورسی در مورد واریز سود مجامع حداکثر تا چهار ماه، اظهار داشت: در اوضاع نا به سامان معیشتی کشور هر چه قدر برای پرداخت سود سهامداران تلاش بیشتری شود، شاهد بروز اتفاقات مفید و مثبتی خواهیم بود.

 

وی ادامه داد: باید ضمن حراست از سرمایه‌های سهامداران، تلاش شود سود بیشتری نصیب آن‌ها شده و این سود نیز به موقع پرداخت شود؛ این گامی مثبت در دورانی است که معیشت مردم تحت شعاع مشکلات تورمی است.

 

این نماینده مجلس ادامه داد: در همین راستا اینکه سازمان بورس شرکت‌های بورسی را برای اصلاح اساسنامه شان جهت واریز سود مجامع حداکثر تا چهار ماه ملزم کرده، مشوقی برای ترغیب مردم برای سرمایه‌گذاری در بورس است و به تبع آن ارزش پول مردم هم حفظ خواهد شد.

 

محبی نجم آبادی با اشاره به سیاست‌های جدید بازار سرمایه گفت: انتظار می‌رود که با این اقدام سود سهامداران عدالت هم زودتر پرداخت شده و به پایان سال نکشد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار