واکنش وزیر آموزش و پرورش به اعتراضات داوطلبان آزمون استخدامی کیفیت هوای تهران قابل قبول شد پیش‌بینی وضعیت هوای کشور طی ۲ روز آینده توضیح شهردار تهران درباره واقعیت لغو کنسرت همایون شجریان جزئیات افزایش شهریه دانشگاه آزاد برای سال تحصیلی جدید اعلام شد قیمت واکسن آنفلوانزا اعلام شد/ تزریق رایگان برای گروه‌های پرخطر شناسایی ۱۰۰۰ مدرسه سنگی در کشور/سازمان نوسازی مدارس: ۷۴۰۰ پروژه آموزشی وضعیت بحرانی دارند محدودیت‌های تردد محور‌های شمالی کشور + جزئیات  نتایج آزمون رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی ۱۴۰۴ اصلاح می‌شود تمدید مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ تا ۱۷ شهریور + جزئیات و شرایط انتخاب رشته توضیحات وزارت آموزش و پرورش درباره نحوه بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید رئیس حفاظت اطلاعات قوه قضاییه: وضعیت کشور پس از جنگ بسیار امیدبخش است و در وضعیت مطلوبی قرار داریم نتایج نهایی نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ اعلام شد برکناری ۲ مدیر و لغو قرارداد یک پیمانکار در شهرداری قزوین در پی حواشی اخیر برخورد با دستفروشان صدور هشدار دریایی سطح زرد در مازندران؛ شنا و صید از پنجشنبه ممنوع شد تاریخ و شرایط انتخاب رشته آزمون سراسری ۱۴۰۴

وحیدی:طرح رتبه بندی معلمان نیازمند اصلاح است

نماینده مردم بجنورد، راز و جرگلان، گرمه، جاجرم و مانه و سملقان در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح رتبه بندی معلمان دارای اشکالات متعدد و نیازمند اصلاح است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۶ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 08
کد خبر: ۱۸۳۰۱۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر محمد وحیدی روز یکشنبه اظهار کرد: آیین نامه رتبه بندی معلمان در ۲ بخش اسقرار و ارتقای رتبه بندی باید به صورت جداگانه تفسیر شود چرا که جمع بندی این آیین نامه در حال حاضر مشکلاتی از جمله کاغذ بازی برای معلمان ایجاد می کند.

وی افزود: همچنین در نحوه اجرای آن باید همه شرایط را در نظر بگیرند، به طوری که در پایان نارضایتی معلمان را در بر نداشته باشد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همچنین باید نیروهای رسمی تعیین تکلیف شوند و ظرفیت دانشگاه فرهنگیان افزایش تا کمبود معلم از این طریق جبران شود.

وی عنوان کرد: اگر بازنشستگان در سال تحصیلی جدید تدریس نکنند با کمبود شدید معلم مواجه خواهیم شد.

وحیدی بیان کرد: شرایط نیروهای خدماتی و اداری که شامل طرح رتبه بندی نشده اند نیز در حال پیگیری است که اکنون مشکل ۹۵ درصد نیروها اداری برطرف شده است.

وی در ادامه به موضوع فوق العاده ویژه کارمندان اشاره کرد و گفت: تبصره ۲ ماده ۶ قانون رتبه بندی به صراحت اعلام کرده است که تمام مزایا و فوق العاده هایی که به کارکنان دولت پرداخت شده، موضوع جداگانه ای از پرداخت های رتبه بندی است.

نماینده مردم بجنورد، راز و جرگلان، گرمه، جاجرم و مانه و سملقان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: فوق العاده پرداختی برای تمامی کارکنان دولت مشاغل عمومی ۳۵ درصد و مشاغل تخصصی ۵۰ درصد است که برابر قانون خدمات کشوری، مشاغل معلمی نیز شامل این فوق العاده ویژه هستند.

تبصره ۲ ماده ۶ قانون رتبه بندی- دولت مکلف است همه امتیازات و درصدهای موضوع فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری را برابر سایر کارکنان دولت به مشمولان این قانون اختصاص دهد و فوق العاده رتبه بندی موضوع این ماده علاوه بر امتیازات و درصدهای مزبور می‌باشد و مشمول کسور بازنشستگی نیز می‌ شود.

خراسان شمالی با جمعیت یک میلیون نفری در شمالشرق کشور واقع است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
معلم
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۸
0
0
رتبه بتدی خاص معلم در کلاس درس بود که ازحق مدیریت کلاس محرومه اما کادر اداری به نفع خودشان همه چیز را عوض کردند
تحلیل های برگزیده