ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

وحیدی:طرح رتبه بندی معلمان نیازمند اصلاح است

وحیدی:طرح رتبه بندی معلمان نیازمند اصلاح است نماینده مردم بجنورد، راز و جرگلان، گرمه، جاجرم و مانه و سملقان در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح رتبه بندی معلمان دارای اشکالات متعدد و نیازمند اصلاح است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۶ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 08
کد خبر: ۱۸۳۰۱۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر محمد وحیدی روز یکشنبه اظهار کرد: آیین نامه رتبه بندی معلمان در ۲ بخش اسقرار و ارتقای رتبه بندی باید به صورت جداگانه تفسیر شود چرا که جمع بندی این آیین نامه در حال حاضر مشکلاتی از جمله کاغذ بازی برای معلمان ایجاد می کند.

وی افزود: همچنین در نحوه اجرای آن باید همه شرایط را در نظر بگیرند، به طوری که در پایان نارضایتی معلمان را در بر نداشته باشد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همچنین باید نیروهای رسمی تعیین تکلیف شوند و ظرفیت دانشگاه فرهنگیان افزایش تا کمبود معلم از این طریق جبران شود.

وی عنوان کرد: اگر بازنشستگان در سال تحصیلی جدید تدریس نکنند با کمبود شدید معلم مواجه خواهیم شد.

وحیدی بیان کرد: شرایط نیروهای خدماتی و اداری که شامل طرح رتبه بندی نشده اند نیز در حال پیگیری است که اکنون مشکل ۹۵ درصد نیروها اداری برطرف شده است.

وی در ادامه به موضوع فوق العاده ویژه کارمندان اشاره کرد و گفت: تبصره ۲ ماده ۶ قانون رتبه بندی به صراحت اعلام کرده است که تمام مزایا و فوق العاده هایی که به کارکنان دولت پرداخت شده، موضوع جداگانه ای از پرداخت های رتبه بندی است.

نماینده مردم بجنورد، راز و جرگلان، گرمه، جاجرم و مانه و سملقان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: فوق العاده پرداختی برای تمامی کارکنان دولت مشاغل عمومی ۳۵ درصد و مشاغل تخصصی ۵۰ درصد است که برابر قانون خدمات کشوری، مشاغل معلمی نیز شامل این فوق العاده ویژه هستند.

تبصره ۲ ماده ۶ قانون رتبه بندی- دولت مکلف است همه امتیازات و درصدهای موضوع فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری را برابر سایر کارکنان دولت به مشمولان این قانون اختصاص دهد و فوق العاده رتبه بندی موضوع این ماده علاوه بر امتیازات و درصدهای مزبور می‌باشد و مشمول کسور بازنشستگی نیز می‌ شود.

خراسان شمالی با جمعیت یک میلیون نفری در شمالشرق کشور واقع است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
معلم
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۸
0
0
رتبه بتدی خاص معلم در کلاس درس بود که ازحق مدیریت کلاس محرومه اما کادر اداری به نفع خودشان همه چیز را عوض کردند
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار