تیم تروریستی سلطنت‌طلبان در نورآباد به دام افتاد دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت/ چرا محسن رضایی به جلسه آمد؟ ماجرای بارداری دوقلوی زهرا حدادعادل و مرگ یکی از جنین‌ها فوری/ فعال شدن پدافند در قشم/ پرنده متخاصم رهگیری شد توضیح سخنگوی ارتش درباره احتمال تجاوز زمینی آمریکا خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد

مطالبات گندمکاران تا چند روز آینده واریز می‌شود

مطالبات گندمکاران تا چند روز آینده واریز می‌شود سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: آمار نشان می‌دهد شاید بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تُن گندم خریداری شده و وارد سیلو‌ها شده است، پیش‌بینی می‌شود این رقم هر روز بیشتر شود و ان شاءالله چند روز آینده وجوه گندم را به حساب گندمکاران واریز می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 08
کد خبر: ۱۸۳۲۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، سیدمحمد آقامیری روز دوشنبه درباره قیمت تضمینی گندم، گفت: وظیفه اصلی وزارت جهاد کشاورزی حمایت از کشاورز است، بخش خصوصی، خبرگان بخش کشاورزی، نماینده بنیاد ملی گندمکاران در این شورا حضور دارند همچنین دو نفر از اعضای کمیسیون کشاورزی به عنوان ناظر بدون حق رای در جلسات این شورا حضور دارند تا قیمت تعیین شده به نفع کشاورزان باشد.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی افزود: روش‌های تعیین قیمت را نیز قانون مشخص کرده و براساس آن با ۴ روش می‌توان قیمت را تعیین کرد، یکی از روش‌ها براساس محاسبه هزینه و سود متعارف است که برهمین اساس شورا وارد شور شده است و قیمتی که تعیین شده براساس نظر اعضای شورا بوده است، بنده نیز به عنوان رئیس شورا به نظر اعضای شورا احترام می‌گذارم.

آقامیری ادامه داد: هر نظری به جز نظر شورا غیرقانونی است حتی اعلام آن نیز صحیح نیست زیرا قانون اختیار را به شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی واگذار کرده و این شورا باید محصولات را قیمت‌گذاری کند بنابراین هر شخصی که خارج از شورا قیمتی را اعلام می‌کند به نوعی تحمیل نظر شخص بر شورا است، طبق قانون شورایی تشکیل شده و باید تصمیم‌گیری کند، نظارت بر عملکرد شورا و قیمت‌گذاری برعهده دو نفر از اعضای کمیسیون کشاورزی است که به عنوان ناظر حضور دارند.

وی درباره اعتبار موردنیاز خرید گندم، گفت: دولت براساس مقدار خریدی که انجام خواهد داد و براساس قیمتی که در شورا تعیین می‌شود، خود را موظف می‌داند که بودجه لازم را تامین و ابلاغ کند تا به موقع پرداخت شود.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: آمار نشان می‌دهد شاید بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تُن گندم خریداری شده و وارد سیلوها شده است، پیش‌بینی می‌شود این رقم هر روز بیشتر شود ما نیز ان شاءالله چند روز آینده وجوه گندم را به حساب گندمکاران واریز می‌کنیم./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار