بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

ارمنستان ادعای آمریکا را رد کرد

دبیر شورای امنیت ارمنستان روز سه شنبه اظهار داشت که در آخرین دور از مذاکرات ارمنستان و جمهوری آذربایجان در مورد مهمترین موضوعات پیشرفتی حاصل نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۱ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 09
کد خبر: ۱۸۳۲۸۶

به گزارش راهبرد معاصر به گزارش خبرگزاری «آرکا» اظهارات «آرمن گریگوریان» دبیر شورای امنیت ارمنستان در تضاد با سخنان «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکاست که پس از گفت‌وگوهای اخیر در ایالات متحده بین وزرای امور خارجه ارمنستان و جمهوری آذربایجان مدعی «پیشرفت محسوس» به سوی توافق صلح بین این دو کشور شد.

گریگوریان در نشست خبری گفت: «مهمترین موضوعات مربوط به به رسمیت شناختن ۲۹۸۰۰ کیلومتر از خاک ارمنستان، برقراری گفت‌وگو بین جمهوری آذربایجان و بخش ارامنه نشین قره باغ کوهستانی وهمچنین ایجاد تضمین‌های بین‌المللی حقوقی و برای جمعیت ارمنی نشین منطقه است.»

پیشتر، «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان گفته بود که این کشور آماده پذیرش پیشنهاد اوت ۲۰۲۲ روسیه درباره حل‌وفصل بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان است. وی در مصاحبه‌ای گفت: «در اوت ۲۰۲۲ پیشنهاد طرف روس درباره حل‌وفصل (بین جمهوری‌های) ارمنستان-آذربایجان را دریافت کردیم و آماده امضای آن هستیم. اما جمهوری آذربایجان آن را رد کرد. بعد از آن، دیگر ندیدیم که روسیه این پیشنهادات را بار دیگر روی میز بگذارد .

گریگوریان در پاسخ به سئوالی درباره اظهارات بلینکن در مورد پیشرفت محسوس گفت که ارمنستان در بیانیه مطبوعاتی به وضوح اعلام کرد که اختلافاتی وجود دارد .

گریگوریان گفت: «برای ارمنستان فرقی نمی‌کند که مذاکرات در کجا و در چه بستری برگزار شود .نیروهای جمهوری آذربایجان باید قلمرو مستقل جمهوری ارمنستان را ترک کنند. این یک الزام اجباری است. امضای معاهده صلح تنها با این شرط امکان پذیر است.»

در تازه‌ترین تنش بین این دو کشور همسایه، دادگستری ارمنستان یک نظامی باکو را به یازده و سال نیم حبس متهم کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر