دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

ایروان:باکو همچنان به اشغال اراضی ارمنستان ادامه می‌دهد

به موازات مذاکرات صلح بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان، وزیر خارجه ارمنستان روز دوشنبه باکو را به تداوم محاصره بخس ارامنه نشین قره باغ و مسیر مهم «لاچین» متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۳ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۶۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آرارات میرزویان» وزیر امور خارجه ارمنستان پس از دیدار با «لئو دوچرتی» معاون وزارت امور خارجه انگلیس در امور اروپا در نشست خبری مدعی شد، باکو همچنان به مسدود کردن غیرقانونی مسیر «لاچین» ادامه می‌دهد.

ارمنستان در حالی مدعی اشغالی اراضی خود شده که «الهام علی‌اف» رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان روز دوشنبه تصریح کرد که امضای پیمان صلح بین باکو و ایروان،‌ اجتناب‌ناپذیر است.

علی‌اف پس از گفت‌وگو با «هیتاناس ناوسدا» رئیس‌جمهور لیتوانی در «ویلنیوس» در لیتوانی با تاکید بر لزوم برقراری صلح با ارمنستان گفت: «ما فکر می‌کنیم که انعقاد پیمان صلح با ارمنستان اجتناب‌ناپذیر است و تلاش می‌کنیم که تلاش‌های سازنده‌ای را برای رسیدن به این هدف صورت دهیم.»

به گزارش این منبع خبری، وزیر امور خارجه ارمنستان گفت که محاصره این مسیر باعث ایجاد بحران انسانی جدی در قره باغ شده و فعالیت سازمان بین‌المللی معتبری مانند «صلیب سرخ» را مختل کرده است.

وزیر امور خارجه ارمنستان به ضرورت اعزام هیات نظارتی در لاچین و قره باغ کوهستانی و بازگرداندن تمامی اسرای ارمنی در جمهوری آذربایجان اشاره کرد.

«نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان نیز گفته است که ایروان آماده است منطقه قره‌باغ کوهستانی را به عنوان بخشی از جمهوری آذربایجان به رسمیت بشناسد مشروط بر این که باکو امنیت جمعیت ارمنی این منطقه را تضمین کند.

گزارش‌ها حکایت از آن دارد که ارمنستان نسخه اصلاح شده توافق صلح را به باکو منتقل کرده و ایروان اکنون منتظر پاسخ باکو است./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار