ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود

صنعا تجاوز جدید صهیونیست‌ها علیه نوار غزه را محکوم کرد

صنعا تجاوز جدید صهیونیست‌ها علیه نوار غزه را محکوم کرد وزارت خارجه دولت نجات ملی یمن در بیانیه‌ای تأکید کرد که تجاوزات رژیم صهیونیستی نقض آشکار ارزش‌های انسانی و معاهدات بین‌الملی به ویژه توافقنامه چهارم ژنو است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 09
کد خبر: ۱۸۳۲۸۹

به گزارش راهبرد معاصر رژیم صهیونیستی بامداد امروز سه‌شنبه تجاوز خونین جدیدی را علیه نوار غزه رقم زد. تجاوزی که تاکنون ۱۳ شهید و ۲۰ زخمی برجای گذاشته است.

جهاد شاکر الغنام، خلیل البهتینی و طارق محمد عزالدین سه فرمانده جنبش جهاد اسلامی از جمله شهدای امروز تجاوز تل‌آویو به نوار غزه هستند.

در این بیانیه با اشاره به اینکه تجاوزات رژیم صهیونیستی تهدیدی برای صلح و امنیت تمامی کشورهای منطقه است، درباره تداوم حملات این رژیم علیه نوار غزه و دیگر اراضی اشغالی فلسطین از جمله شهر قدس هشدار داده شده است.

بنابر گزارش وبگاه «المسیرة»، در بیانیه وزارت خارجه دولت نجات ملی همچنین از کشورهای عربی خواسته شده است تا به مسئولیت اخلاقی و ملی خود در قبال ملت فلسطین برای توقف تجاوزات مکرر این رژیم علیه غیرنظامیان در نوار غزه عمل کنند.

وزارت خارجه دولت نجات ملی یمن همچنین از شورای امنیت سازمان ملل به ویژه پنج کشور عضو این شورا خواست تا به مسئولیت قانونی و اخلاقی خود برای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و ملت برادر فلسطین عمل کند.

در همین ارتباط رژیم صهیونیستی اعلام کرد که جنگنده‌های این رژیم بامداد سه‌شنبه سه تن از فرماندهان ارشد مقاومت جهاد اسلامی در نوار غزه را هدف قرار داده است.

رادیو رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که ۴۰ هواپیمای جنگی، پهپاد و بالگرد در عملیات ترور و حمله به نوار غزه در بامداد امروز شرکت داشته‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار