تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

مخبر: راه نقش‌آفرینی مردم در طرح‌های کلان باید هموار شود

معاون اول رئیس‌جمهور از مشارکت مردم در اجرای طرح ها و پروژه‌های کشور به عنوان یک ضرورت یاد کرد و اظهار داشت: اجرای طرح‌ها باید با مشارکت و محوریت مردم انجام شود به گونه ای که هم در سرمایه‌گذاری و هم در مدیریت، مردم نقش‌آفرین باشند و راه نقش آفرینی مردم در طرح‌های کلان باید هموار شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 11
کد خبر: ۱۸۳۵۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، سومین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، در این جلسه آخرین وضعیت طرح های مصوب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و میزان پیشرفت آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت و موارد لازم جهت رفع موانع و تسریع در پیشبرد طرح ها به تصویب رسید.

 

در این جلسه مخبر معاون اول رئیس جمهور و رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی گفت: طرح هایی که در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی تصویب شده، اولویت های مهم و راهبردی دولت برای افزایش قدرت اقتصادی کشور با توجه به شرایط تحریمی کشور و نظم جدید جهانی است و از نقشه جامع مقاوم سازی اقتصاد ایران استخراج شده است.

 

وی افزود: قدرت اقتصادی کشور باید با این طرح‌ها بروزرسانی شود و افزایش یابد و بر اساس آن، تعاملات بلندمدت با شرکای بزرگ اقتصادی طراحی شود که در حال پیگیری آن هستیم.


معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر لزوم استحکام‌بخشی و مقاوم‌سازی پایه‌های اقتصاد کشور گفت: رهنمودهای مقام معظم رهبری در تعیین شعار سال مبنی بر مهار تورم و رشد تولید نیز در جهت تقویت بنیه اقتصاد کشور و تحقق اقتصادی مقاومتی است که باید به صورت جدی در اولویت برنامه ها قرار گیرد.

 

مخبر از مشارکت مردم در اجرای طرح ها و پروژه‌های کشور به عنوان یک ضرورت یاد کرد و اظهار داشت: اجرای طرح‌ها باید با مشارکت و محوریت مردم انجام شود به گونه ای که هم در سرمایه‌گذاری و هم در مدیریت، مردم نقش‌آفرین باشند. راه نقش آفرینی مردم در طرحهای کلان باید هموار شود.

 

معاون اول رئیس جمهور همچنین با اشاره به موانع زیست محیطی پیش روی برخی پروژه‌های توسعه زنجیره ارزش نفت و گاز، وزارت نفت و سازمان حفاظت محیط زیست را مکلف کرد ظرف یکماه جلسات مشترکی را برگزار و با اعمال اصلاحات لازم، زمینه اجرای پروژه ها را فراهم کنند.

 

مخبر همچنین بر پیشبرد پروژه های ریلی از طریق شرکت سهامی عام پروژه و با مشارکت سرمایه های داخلی تاکید کرد و وزارت راه را ملزم کرد نسبت به ارائه الگوی عملیاتی در این زمینه اقدام نماید.

 

در این جلسه که وزیر راه و شهرسازی، سرپرست وزرات جهاد کشاورزی، سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، رییس سازمان حفاظت محیط زیست، معاون علمی و فناوری رییس جمهور، سخنگوی دولت و رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی نیز حضور داشتند، دبیر ستاد پس از ارائه گزارشی از روند اجرای مصوبات جلسه گذشته، پیشنهادهایی جهت رفع موانع مطرح و مبتنی بر آن، موارد لازم جهت پیشبرد طرح‌ها و مانع زدایی از آن‌ها به تصویب رسید.

 

تسهیل در تامین مالی پروژه های مرتبط با طرح توسعه زنجیره ارزش نفت و گاز، مشارکت صندوق توسعه ملی در این زمینه و طراحی الگوی تامین مالی از مسیر منابع داخلی و مردمی و بخش خصوصی و سرمایه گذاری بانک‌ها در طرح جهش کریدور ترانزیتی شمال جنوب، از جمله مصوبات این جلسه بود./ فارس

ارسال نظر