ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر احتمال حضور «ترامپ» در مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین نتانیاهو: ممکن است آتش‌بس را برای یک دوره مشخص قبول کنیم

کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی

بهای طلای سیاه در معاملات امروز بازار جهانی شاهد کاهش یک درصدی بود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۹ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 09
کد خبر: ۱۸۳۳۵۲

به گزارش راهبرد معاصر بهای نفت در معاملات امروز بازار جهانی به دلیل داده‌های آماری ضعیف مربوط به واردات چین و نیز نگرانی‌ها درباره رشد اقتصادی آمریکا، آشفتگی حوزه بانکی و مذاکرات مربوط به افزایش سقف بدهی‌های دولت آمریکا، شاهد کاهش بیش از یک درصدی بود.

به گزارش خبرگزاری رویترز، بهای نفت برنت دریای شمال با ۸۶ سنت کاهش، به ۷۶ دلار و ۱۰ سنت در هر بشکه رسید. نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز با کاهش ۸۳ دلاری، ۷۲ دلار و ۳۴ سنت در هر بشکه داد و ستد شد.

داده‌های آماری درباره اقتصاد چین نشان می‌دهد واردات این کشور در ماه آوریل به شدت کاهش یافته، در حالی که صادرات پکن با سرعت کمتری افزایش یافته است. این موضوع نشان‌دهنده تقاضای ضعیف داخلی اقتصاد چین است.

از طرفی بازار‌های مالی و انرژی نظاره‌گر مذاکره میان دولت بایدن و کنگره آمریکا به منظور افزایش سقف بدهی‌های ۳۱ هزار و ۴۰۰ میلیارد دلاری دولت است. در صورتی که دو طرف در این زمینه به توافق نرسند دولت فدرال به ناچار تعطیل خواهد شد.

بانک آمریکا پیش‌بینی‌های خود از بهای نفت برنت در سال ۲۰۲۳ را به دلیل نگرانی‌های اقتصادی از ۸۸ دلار به ۸۰ دلار کاهش داده است. افزایش نرخ بهره از سوی فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) و اتحادیه اروپا، و نیز نگرانی از رکود اقتصادی در جهان از جمله دلایل کاهش پیش‌بینی بهای نفت در سال جاری میلادی به شمار می‌رود./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار