دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

کاهش قیمت نفت در بازار جهانی

بهای طلای سیاه در معاملات امروز بازار جهانی شاهد کاهش بود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۷ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 05
کد خبر: ۱۷۸۵۶۷

به گزارش راهبرد معاصر گرچه داده‌های آماری حاکی از کاهش ذخایر نفت خام آمریکاست و تصمیم کارتل نفتی اوپک پلاس برای کاهش عرضه نفت به بازار بر داد و ستد‌ها تاثیر گذاشته است، اما نگرانی از رشد اقتصاد جهانی در سال جاری میلادی باعث کاهش بهای طلای سیاه در معاملات امروز بازار انرژی شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، بهای نفت برنت دریای شمال با ۴۹ سنت کاهش به ۸۴ دلار و ۴۵ سنت در هر بشکه رسید. نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز با ۵۸ سنت کاهش، ۸۰ دلار و ۱۳ سنت در هر بشکه داد و ستد شد.

سازمان انرژی آمریکا امروز (چهارشنبه) با ارائه گزارشی اعلام کرد میزان ذخایر نفت خام آمریکا در هفته جاری شاهد کاهش ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه‌ای بوده و به ۴۷۰ میلیون بشکه رسیده است. همچنین ذخایر بنزین و گازوئیل این کشور نیز به ترتیب ۴ میلیون و یکصد هزار بشکه و ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار بشکه طی این مدت کاهش را تجربه کرده است.

تحلیلگران می‌گویند علیرغم کاهش ذخایر نفت خام آمریکا، نگرانی درباره رشد اقتصاد در چین، منطقه یورو و آمریکا در ماه گذشته میلادی بازار انرژی را تحت تاثیر قرار داده است. بیم آن می‌رود با وجود نرخ تورم بالا و نیز دخالت بانک‌های مرکزی کشور‌های غربی با افزایش نرخ بهره، رکود اقتصادی دامن گیر اقتصاد جهان شود./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار