کاهش قیمت نفت در بازار جهانی-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

کاهش قیمت نفت در بازار جهانی

بهای طلای سیاه در معاملات امروز بازار جهانی شاهد کاهش بود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۷ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 05
کد خبر: ۱۷۸۵۶۷

به گزارش راهبرد معاصر گرچه داده‌های آماری حاکی از کاهش ذخایر نفت خام آمریکاست و تصمیم کارتل نفتی اوپک پلاس برای کاهش عرضه نفت به بازار بر داد و ستد‌ها تاثیر گذاشته است، اما نگرانی از رشد اقتصاد جهانی در سال جاری میلادی باعث کاهش بهای طلای سیاه در معاملات امروز بازار انرژی شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، بهای نفت برنت دریای شمال با ۴۹ سنت کاهش به ۸۴ دلار و ۴۵ سنت در هر بشکه رسید. نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز با ۵۸ سنت کاهش، ۸۰ دلار و ۱۳ سنت در هر بشکه داد و ستد شد.

سازمان انرژی آمریکا امروز (چهارشنبه) با ارائه گزارشی اعلام کرد میزان ذخایر نفت خام آمریکا در هفته جاری شاهد کاهش ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه‌ای بوده و به ۴۷۰ میلیون بشکه رسیده است. همچنین ذخایر بنزین و گازوئیل این کشور نیز به ترتیب ۴ میلیون و یکصد هزار بشکه و ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار بشکه طی این مدت کاهش را تجربه کرده است.

تحلیلگران می‌گویند علیرغم کاهش ذخایر نفت خام آمریکا، نگرانی درباره رشد اقتصاد در چین، منطقه یورو و آمریکا در ماه گذشته میلادی بازار انرژی را تحت تاثیر قرار داده است. بیم آن می‌رود با وجود نرخ تورم بالا و نیز دخالت بانک‌های مرکزی کشور‌های غربی با افزایش نرخ بهره، رکود اقتصادی دامن گیر اقتصاد جهان شود./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده