سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

شهادت 2 جوان فلسطینی در یورش نظامیان صهیونیست به جنین

شهادت 2 جوان فلسطینی در یورش نظامیان صهیونیست به جنین در یورش بامداد امروز نظامیان صهیونیست به شهرک القباطیه در جنوب جنین، 2 جوان فلسطینی به شهادت رسیدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 10
کد خبر: ۱۸۳۴۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، در یورش صبح امروز (چهارشنبه، ۱۰ می)، نظامیان صهیونیست به شهرک «قباطیه» در جنوب شهر جنین واقع در کرانه باختری اشغالی، دو جوان فلسطینی شهید و یک فلسطینی مجروح شد.

 

به اعلام رسانه‌های فلسطینی، نظامیان صهیونیست، صبح امروز در یکی از خیابان‌های شهرک قباطیه، یک خودرو را به رگبار بستند و این حمله به شهادت دو فلسطینی و زخمی شدن یک نفر دیگر منجر شد.

 

منابع آگاه اعلام کردند که در این حمله صهیونیست‌ها به شهرک قباطیه، «احمد جمال توفیق عساف» از قباطیه و «رانی ولید احمد قطنات» از اردوگاه جنین به شهادت رسیدند. نیروهای فلسطینی نیز در پاسخ به یورش صهیونیست‌ها به این شهرک اقدام به تیراندازی و پرتاب بمب‌های دست‌ساز کردند.

 

سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی نیز اعلام کرد که گروه‌های مقاومتی قباطیه زیر مجموعه آن به فضل الهی توانستند در درگیری مسلحانه با اشغالگران، یورش صهیونیست‌ها به قباطیه را مهار کنند.

 

در بیانیه سرایا القدس آمده است: «یکی از گروه‌های ما موفق به نصب کمین برای نیروهای صهیونیست در محله "الصوافطه" در ساعت 3:15 بامداد امروز شد و رزمندگان و مبارزان فلسطین موفق شدند از نزدیک نیروهای اشغالگر را هدف قرار دهند و شماری از آن‌ها را زخمی کنند و به تجهیزات نظامی آن‌ها، آسیب وارد آورند.

 

به گفته شاهدان عینی، نیروهای مقاومت صدای آژیرهای هشدار در این شهر را بلند کردند و به این ترتیب فلسطینی‌ها از نفوذ نیروهای صهیونیست به این شهر آگاه شدند. همزمان شماری از نیروهای تک‌تیرانداز صهیونیست در پشت بام خانه‌های فلسطینی مستقر شدند و از آن‌جا منازل و فلسطینی‌ها را هدف قرار دادند. اشغالگران همچنین خیابان‌های اصلی شهرک قباطیه را بستند و خواستار توقف عبور و مرور خودروها در داخل این شهرک شدند و چندین منزل را در این شهرک تحت محاصره درآوردند.

 

نظامیان صهیونیست طی روزهای اخیر بر شدت حملات خود در شهرهای کرانه باختری اشغالی افزوده‌اند و تقریبا هر روز یک عملیات تروریستی جدید در این شهرها کلید می‌زنند که هربار با مقاومت مسلحانه رزمندگان فلسطینی مواجه می‌شوند و در نهایت پس از به شهادت رساندن چند نفر، مجبور به عقب‌نشینی از شهرها و شهرک‌های فلسطینی می‌شوند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار