حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

شهادت 2 جوان فلسطینی در یورش نظامیان صهیونیست به جنین

در یورش بامداد امروز نظامیان صهیونیست به شهرک القباطیه در جنوب جنین، 2 جوان فلسطینی به شهادت رسیدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 10
کد خبر: ۱۸۳۴۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، در یورش صبح امروز (چهارشنبه، ۱۰ می)، نظامیان صهیونیست به شهرک «قباطیه» در جنوب شهر جنین واقع در کرانه باختری اشغالی، دو جوان فلسطینی شهید و یک فلسطینی مجروح شد.

 

به اعلام رسانه‌های فلسطینی، نظامیان صهیونیست، صبح امروز در یکی از خیابان‌های شهرک قباطیه، یک خودرو را به رگبار بستند و این حمله به شهادت دو فلسطینی و زخمی شدن یک نفر دیگر منجر شد.

 

منابع آگاه اعلام کردند که در این حمله صهیونیست‌ها به شهرک قباطیه، «احمد جمال توفیق عساف» از قباطیه و «رانی ولید احمد قطنات» از اردوگاه جنین به شهادت رسیدند. نیروهای فلسطینی نیز در پاسخ به یورش صهیونیست‌ها به این شهرک اقدام به تیراندازی و پرتاب بمب‌های دست‌ساز کردند.

 

سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی نیز اعلام کرد که گروه‌های مقاومتی قباطیه زیر مجموعه آن به فضل الهی توانستند در درگیری مسلحانه با اشغالگران، یورش صهیونیست‌ها به قباطیه را مهار کنند.

 

در بیانیه سرایا القدس آمده است: «یکی از گروه‌های ما موفق به نصب کمین برای نیروهای صهیونیست در محله "الصوافطه" در ساعت 3:15 بامداد امروز شد و رزمندگان و مبارزان فلسطین موفق شدند از نزدیک نیروهای اشغالگر را هدف قرار دهند و شماری از آن‌ها را زخمی کنند و به تجهیزات نظامی آن‌ها، آسیب وارد آورند.

 

به گفته شاهدان عینی، نیروهای مقاومت صدای آژیرهای هشدار در این شهر را بلند کردند و به این ترتیب فلسطینی‌ها از نفوذ نیروهای صهیونیست به این شهر آگاه شدند. همزمان شماری از نیروهای تک‌تیرانداز صهیونیست در پشت بام خانه‌های فلسطینی مستقر شدند و از آن‌جا منازل و فلسطینی‌ها را هدف قرار دادند. اشغالگران همچنین خیابان‌های اصلی شهرک قباطیه را بستند و خواستار توقف عبور و مرور خودروها در داخل این شهرک شدند و چندین منزل را در این شهرک تحت محاصره درآوردند.

 

نظامیان صهیونیست طی روزهای اخیر بر شدت حملات خود در شهرهای کرانه باختری اشغالی افزوده‌اند و تقریبا هر روز یک عملیات تروریستی جدید در این شهرها کلید می‌زنند که هربار با مقاومت مسلحانه رزمندگان فلسطینی مواجه می‌شوند و در نهایت پس از به شهادت رساندن چند نفر، مجبور به عقب‌نشینی از شهرها و شهرک‌های فلسطینی می‌شوند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار