آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

کره‌شمالی بیانیه شورای امنیت را رد کرد

وزارت امور خارجه کره‌شمالی بیانیه صادر شده توسط شورای امنیت سازمان ملل درباره آزمایش‌های موشکی اخیر این کشور را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 05
کد خبر: ۱۸۳۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ پیونگ‌یانگ روز یکشنبه در واکنش به بیانیه شورای امنیت سازمان ملل درباره آزمایش‌های اخیر موشکی خود،‌ضمن رد این بیانیه، تاکید کرد که چنین اقداماتی صلح را در شبکه جزیره کره پیچیده‌تر خواهد کرد.

 

شورای امنیت سازمان ملل روز پنجشنبه نشستی را برای بررسی آزمایش‌های موشکی خیر کره شمالی برگزار کرد و در بیانیه‌ای در واکنش به این آزمایش‌ها، تلاش این کشور برای نوسازی تسلیحات خود را نقض قطعنامه‌های سازمان ملل توصیف کرده است.

 

کره شمالی اوایل روز چهارشنبه دو فروند موشک کوتاه برد آزمایش کرد. این در حالی است که کره شمالی چند روز قبل از آن نیز دو فروند موشک دیگر آزمایش کرده بود. این اقدامات ظاهرا با هدف فشار بر آمریکا و کره جنوبی برای متوقف کردن رزمایش‌های نظامی انجام می‌شود.

 

کره شمالی همچنین تهدید کرده است که مانورهای نظامی آمریکا و کره جنوبی می‌تواند مسیر مذاکرات را منحرف کند و حتی از احتمال از سرگیری مجدد آزمایش‌های هسته‌ای خبر داده است.

 

منبع: تسنیم

 

 

ارسال نظر
آخرین اخبار