حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

پیونگ یانگ: قطعنامه‌های شورای امنیت را قبول نداریم

وزارت خارجه کره شمالی با انتقاد از نشست اخیر شورای امنیت در مورد آزمایش‌های موشکی این کشور گفته که چنین اقداماتی چشم انداز شبه جزیره را بغرنج‌تر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 04
کد خبر: ۱۸۳۱۶

به گزارش راهبرد معاصر ، کره شمالی با رد بیانیه اخیر شورای امنیت سازمان ملل متحد در ارتباط با آزمایش‌های اخیر موشکی این کشور، گفت که چنین اقداماتی چشم انداز صلح در شبه جزیره را پیچیده‌تر می‌کند.

 

به نوشته خبرگزاری کوبایی «پرنسا لاتینا» وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه‌ای از برگزاری نشست انگلیس ، فرانسه و آلمان در زمینه آزمایش‌ جدید بر یک سامانه پرتابگر موشکی انتقاد کرد. کره شمالی عبارات به کار رفته در بیانیه این نشست را رد کرد.

 

در این بیانیه اقدامات کره شمالی در نوین سازی سلاح‌های خود به عنوان «نقض قطعنامه‌های سازمان ملل» توصیف شد.

کره شمالی 25 ژوئیه (3 مردادماه) دو موشک بالستیک کوتاه برد آزمایش کرد. این کشور به تازگی نیز یک سامانه پرتابگر موشکی را با موفقیت آزمایش کرد.

 

وزارت خارجه کره شمالی این اظهارات را توهین آمیز و تحریک جدی خطاب کرده است. پیونگ یانگ همچنین تأکید کرده است که قطعنامه‌های ضد کره شمالی شورای امنیت سازمان ملل را نپذیرفته و نخواهد پذیرفت.

 

در این بیانیه وزارت خارجه کره شمالی آمده است که پیونگ یانگ هیچگونه تحریم‌هایی که توسط سازمان ملل متحد وضع شده را نمی‌پذیرد و تعلیق چندین آزمایش تسلیحات هسته‌ای در گذشته براساس خواست خود و نشان دادن تمایل به خلع سلاح هسته‌ای در شبه جزیره کره بود.

 

کره شمالی در پاسخ به تهدیدهای آمریکا و متحدانش بارها تکرار کرده که برنامه هسته‌ای این کشور دفاعی است.

کره شمالی می‌گوید تا زمانی که آمریکا به سیاست خصمانه خود برای براندازی نظام حاکم در پیونگ‌یانگ پایان ندهد از برنامه موشکی و هسته‌ای خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار